Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Ontmoet alle vtwonen Stylisten bij Eijerkamp tijdens vtwonen Event!

Vier de liefde voor wonen met Eijerkamp en vtwonen

Zutphen, november 2022  – Eijerkamp viert de liefde voor wonen met een exclusief woonevent in samenwerking met vtwonen op zaterdag 5 november in Veenendaal en op zondag 6 november in Zutphen. Beleef het TV programma live, ontdek de nieuwste woontrends en doe mee aan inspirerende workshops!

Meet and greet vtwonen Stylisten bij Eijerkamp

Meet & greet alle vtwonen stylisten
Ontmoet vtwonen stylisten Frans, Fietje, Liza, Marianne en Eva tijdens diverse live sessies waarin de meest gestelde vragen worden beantwoord en ga op de foto met jouw favoriete stylist!

En er is meer: bezoekers komen tijdens het woonevent alles te weten over styling, kleurgebruik en de nieuwste woontrends. Daarnaast zijn woonexperts van Upstairs traprenovatie, LAB Paint, Werk aan de Muur, Sani Luxury, Dock Four en Floorlife aanwezig voor persoonlijk advies.

Gratis kleuradvies door LAB Paint
Ontdek de mooiste kleurcombinaties tijdens een flits- kleuradvies (15 minuten) door de de kleurstylisten van LAB Paint met gratis colour card! Kom naar het event en schrijf je in bij de gastvrouw.

Gratis kleuradvies

8 vtwonen Stijl Studio’s exclusief bij Eijerkamp
Woonliefhebbers ontdekken tijdens de Inspiratietour door de  vtwonen Stijl Studio’s 8 compleet ingerichte woon- en slaapruimtes. Met vernieuwende namen als Funky Jungalow, Atelier Nomad, Hidden Lodge, Golden Getaway, Bold Bistro, Casa Cocoon, Fashion Loft en Crispy Greenhouse. Ingericht volgens de woontrends van 2023 met slimme woonoplossingen en de nieuwste wooncollecties, kleuren en materialen.

De vtwonen Stijl Studio’s, exclusief te zien bij Eijerkamp, zijn bekend van het gelijknamige tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

vtwonen stijl studio Funky Jungalow 1

Workshop vtwonen boeket
Creëer samen met een professionele bloembindster je eigen vtwonen boeket met de mooiste zijdebloemen in een unieke vtwonen vaas! Nu compleet van 50,- voor 25,- Neem direct mee naar huis!

Boeket maken

Meer info en inschrijven voor de workshop? Kijk op eijerkamp.nl/vtwonenevent

Eijerkamp & vtwonen
De gedeelde passie voor interieur, vormgeving en trends is het recept voor onze jarenlange samenwerking met vtwonen. Als vaste partner van het programma zijn de Stijl Studio’s en meubels uit de TV make-overs niet meer weg te denken uit onze winkels.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie en aanvullend beeldmateriaal (in hoge resolutie) kunt u contact opnemen met Dianne Zweers, Marketing & Communicatie, via d.zweers@eijerkamp.nl of 0575-583649. 

Adv. Bol.com Gardena