Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Draadloos tuinieren

Vanaf het voorjaar kun je weer genieten van het buitenleven en volop tuinieren. Dat laatste dient het liefst gezond en ontspannend te zijn. Het accu-gereedschap van Gardena biedt daarbij uitkomst met optimale bewegingsvrijheid, geen CO2-uitstoot en een haast geruisloze werking. De buren kunnen dus ook in alle rust van het buitenleven blijven genieten!

Wireless

Het gebruik van accugereedschap kent veel voordelen ten opzichte van elektrisch of benzine gereedschap. Allereerst is er geen gehannes met snoeren meer tijdens het grasmaaien of snoeien van de heg. Het bereik is onbeperkt en er is optimale bewegingsvrijheid zonder angst om het elektrische snoer door te knippen! Voor het milieu en de buren zijn er eveneens voordelen: geen CO2-uitstoot en een zeer laag geluidsniveau. Daarnaast is de lithium-ionen accu uitwisselbaar tussen de Gardana-gereedschappen als bijvoorbeeld gazontrimmers, heggenscharen en kettingzagen. Dat betekent dat één accu genoeg is voor de verschillende accugereedschappen.

Krachtig

Het accugereedschap van Gardena is ontworpen om langdurig mee te kunnen werken. Alle apparaten maken allemaal gebruik van een lithium-ionenaccu. Dit type accu kenmerkt zich door krachtige prestaties, zeer hoge energiedichtheid, geringe zelfontlading en een lange levensduur. De accu kan bovendien snel tussentijds worden opgeladen zonder dat dit ten koste gaat van de accuprestaties.

Adv. Bol.com Gardena