Vind jouw tuincentrum

De meest gestelde vragen over het gazon in de zomer

In de video van vandaag geeft Jurgen antwoord op diverse veelgestelde vragen over het gazon in de zomer periode. Warme dagen kunnen namelijk verschillende vragen met zich meebrengen en het gras is niet altijd even eenvoudig in het onderhoud. 

Antwoord op verschillende vragen over gazon onderhoud in de zomer

Jurgen beantwoordt verschillende vragen over het gazon, zoals het gebruik van kalk, het maaien van het gazon, schimmels, larven en aanverwanten. Ben je benieuwd wat het antwoord is op jouw prangende vragen? Bekijk de onderstaande video voor de antwoorden van Jurgen op jouw belangrijkste vragen! 

Verzorg jouw gazon optimaal gedurende de zomer

Het gebruik van verschillende middelen kan je helpen om jouw gazon mooi te houden. Ook legt Jurgen uit wat je kunt doen om vervelende plagen te bestrijden en vind je oorzaken voor vervelende plekken in het gazon. 

Verbeter jouw gazon deze zomer nog!

Je hoeft niet bang te zijn voor nog grotere schade deze zomer, je kunt met deze tips van Jurgen alweer een eind vooruit om jouw gazon gezond en wel de zomer door te helpen. Verder raden wij aan om niet in de volle zon water te geven, zodat het gras niet direct verschroeit. Zo moet het zeker goed komen met het gazon!