Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Top gokkasten met bloemen in de hoofdrol

Gokken en bloemen lijken op het eerste gezicht weliswaar totaal verschillende werelden. Dat zijn ze ook zeker, maar er is een duidelijke overeenkomst te vinden: liefhebbers van bloemen, planten en al het andere dat met je tuin te maken heeft, kunnen tegenwoordig ook online genieten van de leukste gokspelletjes met bloemen in de hoofdrol.

Nu online gokken al een hele tijd legaal is in Nederland, zien we steeds meer mensen een gokje wagen in een online casino. Dat is niet heel gek, want dat kan gewoon vanuit huis of vanuit je tuin zolang je maar een apparaat hebt met internetverbinding. Ben je nieuwsgierig of online gokken ook iets voor jou is? In dit artikel vertellen we je meer over een aantal top gokkasten met bloemen in de hoofdrol.

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen in 8 Flowers videoslot

Een van de spellen waar menig bloemenliefhebber bijvoorbeeld blij van zal worden, is 8 Flowers. Dit videoslot bestaat uit een mooie, rustgevende tuin die omringd is met kersenbomen. 8 Flowers beschikt over een uniek 3x3 format, wat betekent dat er in totaal 9 individuele rijen te vormen zijn. Dat maakt het videoslot leuk en vooral toegankelijk voor beginnende spelers en bovenal een lust voor het oog door het mooie Aziatische landschap vol kersenbloesems.

In dit videoslot heb je een minimale inzet van € 0,05 en een maximale inzet van € 50, waarbij je je inzet op verschillende manieren divers kunt maken. Druk bijvoorbeeld op de turboknop om het spel te versnellen of doe eens gek en ga voor de autoplay functie, waarbij je het spel de controle laat nemen. 8 Flowers is een uitgave van Synot Games en kan online worden gespeeld bij verschillende aanbieders, waaronder Kansino. En psst… de maximale winst van dit videoslot is € 110.000 in één ronde!

Omring jezelf met groen in het spel Flower Fortunes Supreme 

Een ander videoslot waarbij tuinieren en natuur centraal staan, is Flower Fortunes Supreme. Dit videoslot is een uitgave van het Zweedse Fantasma Games en bestaat uit volop ‘flowery fun’! Het spel is het vervolg op Flower Fortunes Megaways en vindt plaats in een betoverd woud vol planten en magische bloemen. Flower Fortunes Supreme is ook gewoon online te spelen via je smartphone, laptop of tablet. Het leuke is dat de minimale inzet hier ook heel laag is; je speelt al mee vanaf € 0,20 per inzet. De maximale inzet bij dit videoslot is € 200. 

Daarmee speel je op een veld met 6 rollen dat uit kan breiden tot 9 rollen. Hierdoor zijn er meer dan 500.000 manieren om te winnen. Door de verschillende features in dit spel kun je tot wel 5000 x je inzet terugwinnen. De functie Level Rules maakt dit bijvoorbeeld mogelijk. Het uitbetalingspercentage is iets lager dan andere spellen binnen dit thema, maar is met 95,88% nog steeds erg aantrekkelijk. Let op: de standaard inzet is ingezet op € 1, maar deze kun je handmatig veranderen.

Speel het videoslot Flowers van aanbieder NetEnt

Sinds online gokken legaal is geworden in Nederland door de Wet Koa is het aantal mensen dat af en toe een gokspelletje speelt enorm gegroeid. Zij spelen onder andere massaal de spellen van het populaire NetEnt. Een van de populairste gokkasten van NetEnt is Flowers, een vrolijk videoslot waarbij bloemen centraal staan. Flowers doet het zelfs zo goed dat de aanbieder aan het einde van 2016 besloot om een speciale kerstversie uit te brengen: Flowers Christmas Edition. Een van de redenen dat Flowers zo populair is, is natuurlijk het leuke thema. Het spel bestaat uit bloemen, bloemen en nog eens bloemen!

Wat daarnaast helpt, is dat je al mee kunt doen met een inzet van € 0,01. De maximale inzet is € 75. Hoewel de gokkast niet heel spannend of risicovol is, kun je er wel leuke geldprijzen mee winnen. De maximale winst is zelfs € 1.125.000. Het speelveld van dit videoslot bestaat uit 3 rijen, 5 reels en 30 winlijnen, waarbij de nummers van de winlijnen (hoe passend) op bloempotten staan afgebeeld. Het is goed om te weten dat de afbeeldingen van de bloemen het meeste opleveren, waarbij de roos de best betalende bloem is. Ook de symbolen van zonnebloemen en de tulp betalen goed uit!

Torenhoge maximale winst bij Wild Flower

Tot slot nog een redelijk nieuw videoslot waar niet alleen de natuur centraal staat, maar er ook extra aandacht is voor het Noorderlicht, muziek van The Cult en prachtige graphics: Wild Flower van Big Time Gaming. De verwachtingen van dit spel waren vanaf het begin af aan hoog. Je kunt namelijk maar liefst 114.100 x de inzet winnen! Op onder andere YouTube en Twitch is dit meer dan eens gebeurd bij spelers die hun spel besloten te streamen. Als beginnende of ervaren speler heb je dus echt kans om die maximale winst te winnen! Wild Flower is misschien wel een van de mooiste slots uit dit lijstje.

In het spel zie je namelijk een speelveld in een besneeuwd bos waar de groene lichten van het Noorderlicht boven dansen. Het speelveld bestaat uit 6 rollen met 4 rijen vol symbolen. Deze symbolen mogen kriskras vallen voor een winnende combinatie; door het all ways mechanisme zijn er meer dan 4.000 manieren om te winnen. De minimale inzet hierbij is € 0,10 en de maximale inzet is slechts € 20. Hoewel de variantie erg hoog is, waardoor de bonus features niet heel vaak vallen, heb je alsnog te maken met een uitbetalingspercentage van 96,52%. Kortom: een heel mooi en avontuurlijk gokspel binnen een groen thema.

 
Adv. Bol.com Gardena