Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Barbecue workshops Weber

Lisa Garden op 01-04-2018

Barbecue Workshop van Weber? De zomer vieren, dat doen we maar al te graag met een heerlijke barbecue avond. Zon, lekker eten, een goede barbecue, goed gezelschap… Wat wil een mens nog meer? Nou, wellicht dat wat extra barbecue vaardigheden wel op zijn plek zijn dit jaar! Daarom kun je bij GroenRijk Tilburg terecht voor een echte Weber barbecue workshop! Leer alle ins en outs over barbecueën, dan overtreft het barbecue menu dit jaar álle voorgaande jaren gegarandeerd.

Barbecue workshops van Weber bij GroenRijk Tilburg

Op verschillende data worden bij GroenRijk Tilburg weber bbq workshops georganiseerd. In één dag leer je alle fijne kneepjes van het barbecueën.

Weber barbecue workshop GroenRijk Tilburg

Wat houdt dit precies in? Dit kun je verwachten:
•    Er is een chef aanwezig van de Weber Grill Academy
•    Je leert nieuwe mogelijkheden die de barbecue biedt
•    Jouw barbecue kennis gaat na afloop verder dan de standaard worstjes die je ieder jaar al bakt
•    Je maakt een heerlijke maaltijd die je na de workshop op eet
•    Een gezellige en leerzame middag

Ga je een workshop volgen bij GroenRijk Tilburg?

Na een leerzame dag ben je helemaal klaar voor mooie zomeravonden en zullen jouw vrienden versteld staan van jouw nieuwe barbecue-vaardigheden. Het barbecue-assortiment liegt er overigens ook niet om, dus als je tijdens de workshop ervaart hoe de Weber bBarbecue workshop hamburgers GroenRijk Tilburgarbecues en accessoires werken, kun je deze daarna ook bewonderen en aanschaffen in het tuincentrum. De workshops die worden aangeboden bij GroenRijk Tilburg zijn allemaal even leerzaam én vermakelijk.

Stoom je klaar voor de zomer met de Weber BBQ workshop!

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een houtskool, gas, en elektrische barbecue? Kun jij het proeven? En ook niet geheel onbelangrijk, hoe houd je de barbecue schoon en hygiënisch? Binnenkort kun je ze allemaal beantwoorden, na de inspirerende uitleg van een echte chef. Ook zijn er verschillende grill- en bakmethoden die je helemaal onder de knie hebt na het volgen van de workshop. Nodig met een gerust hart je vrienden en familie uit, want je bent in één workshop klaar om ze versteld te doen staan!

Meer weten en aanmelden voor de barbecue workshop?

Wil je meer weten over de workshop, data en aanmelden? Bekijk dan de activiteiten pagina van GroenRijk Tilburg. Voor vragen kun je uiteraard ook contact opnemen. Veel plezier met barbecueën deze zomer!

 

Adv. Bol.com Gardena