Vind jouw tuincentrum

Tuincentrum Overzicht App gelanceerd!

Vandaag heeft Bratpack de Tuincentrum Overzicht App gelanceerd en is deze te downloaden in de App Store. Tuincentrum Overzicht is de grootste portal van Nederland waarop consumenten de openingstijden, koopzondagen, contactgegevens en aanbiedingen kunnen vinden van tuincentra in de buurt. Via de gratis App kunnen consumenten eenvoudig zien welke tuincentra in hun eigen omgeving geopend zijn, wat de openingstijden zijn en natuurlijk ontbreekt de routebeschrijving niet.

Nikkie van Dillen, binnen Bratpack verantwoordelijk voor de tuincentra, licht de werking verder toe: “De App biedt verschillende zoekmogelijkheden. Uiteraard kan er op de naam van een tuincentrum gezocht worden, maar met de functie “In de buurt” ziet een consument direct wat het dichtstbijzijnde tuincentrum is. Zondag is de drukste dag van de week in tuincentra, dus hebben we voor de koopzondagen een aparte knop gemaakt zodat direct zichtbaar is welke tuincentra er op die betreffende zon- of feestdag geopend zijn.”

De website www.tuincentrumoverzicht.nl bevat contactgegevens en openingstijden van meer dan 900 Nederlandse tuincentra. De gegevens worden dagelijks aangevuld en verrijkt, mede omdat ieder tuincentrum een eigen gratis vermelding kan aanmaken. “De portal wordt meer dan een miljoen keer per jaar bezocht door consumenten. Tuincentra die hun vermelding op orde hebben, laten regelmatig weten dat bezoekers via ons platform hun tuincentrum gevonden hebben. Alle diensten van Bratpack in de tuinbranche hebben één doelstelling: meer bezoek op de winkelvoer! Met de App bieden we een logische toevoeging op de portal en kunnen we ook de mobiele consument de weg naar het tuincentrum wijzen.”

Over Bratpack
Bratpack (2002) is marktleider in de tuinbranche en levert websites, webshops, digitale nieuwsbrieven en online marketing diensten aan meer dan 125 tuincentra. Onder andere GroenRijk en Garden Retail Services maken gebruik van de diensten van Bratpack. Internationaal is Bratpack ook actief: vanuit een vestiging ten zuiden van Londen maken momenteel al meer dan 50 Britse tuincentra gebruik van de gespecialiseerde internetdiensten. Internationaal heeft Bratpack onder andere ook www.tuincentrumoverzicht.be, www.gardencentreguide.co.uk en www.gardencenterguide.us opgezet.