Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

'Water in de tuin'

Lisa Garden op 09-06-2010

Het vrolijke geluid van stromend water is een bron van rust. Stromend water prikkelt de zintuigen en brengt fantasie in beweging. Water is natuur en daarom voor veel mensen onmisbaar in de tuin. Een bron van genoegen.Water brengt je tuin tot leven. Als siervijver met vissen en planten of als waterornament in de tuin, maar ook op het terras of het balkon. Siervijvers zijn er in natuurlijke maar ook in moderne strakke vormen zoals de nieuwe voorgevormde Quadra vijvers.

Water moet schoon zijn en schoon blijven. Het moet rijk aan zuurstof zijn en vrij van algen en ziektes. Mede daarom zijn hoogwaardige en onderhoudsarme pompen, filtersystemen en vijvervuilzuigers van groot belang.

Wel behoefte aan water in de tuin, maar geen ruimte voor een vijver of een grote waterpartij? Overweeg dan een waterornament! Het borrelende water brengt een heerlijk kalmerend geluid in de tuin. Rustgevend en fraai tegelijk. Wij verkopen een breed assortiment waterornamenten die variëren van klein tot groot en van abstract tot figuratief, voorzien van energiezuinige led verlichting. Ze zijn verkrijgbaar in vele duurzame materialen en kleuren: voor ieder wat wils!

Adv. Bol.com Gardena