Vind jouw tuincentrum

Tuinnieuws: Tuinwinkel De Ganzenbeek wordt verbouwd

Het tuincentrum in Voorthuizen gaat flink aan de slag: bijna de hele zaak wordt vervangen door nieuwbouw en aan de voorzijde komt een parkeerterrein. Op deze manier kan de zaak meegroeien met de toename van klanten en de komst van de rondweg om Voorthuizen. Onderdeel hiervan is de rotonde die voor het tuincentrum wordt aangelegd, ideaal voor de bereikbaarheid van het tuincentrum. Eind oktober begint de sloop van de winkel, een maand later zal er gestart worden met de nieuwbouw. De Ganzenbeek streeft ernaar voor het nieuwe buitenseizoen in 2019 klaar te zijn.

Extra veel ruimte

Op dit moment heeft het tuincentrum al een breed assortiment aan kamerplanten, bomen, meststoffen, gereedschap, machines, robotmaaiers, maar ook tuinaccessoires in de cadeauwinkel. Doordat De Ganzenbeek veel machines van Stihl verkoopt, is extra buitenruimte zeer welkom. Ook zal er meer ruimte komen voor parkeren, zodat bezoekers niet meer langs de Apeldoornsestraat hoeven te parkeren. Tot slot zal er een grotere binnenwinkel komen en krijgt de kwekerij Vlastuin een nieuwe plek.

 

Uitverkoop

Voor de sloop houdt het tuincentrum nog een grote uitverkoop. Vanaf vandaag begint de winkel met een leegverkoop, inclusief grote kortingen, zodat er zo min mogelijk spullen verplaatst hoeven te worden. De verkoop duurt tot en met 20 oktober. Een deel van de winkel blijft staan, bezoekers blijven dus van harte welkom.

Bron: Barneveldse Krant
Foto: Facebook De Ganzenbeek