Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Tuincentrum van de Week: Intratuin Duiven

Tuincentrum Intratuin in Duiven is een van de prachtige vestigingen van deze groenketen. Intratuin heeft 59 vestigingen, waarvan 54 in Nederland en 5 in België. Alle Intratuin vestigingen beslaan met elkaar zo’n 464.000 m2 waar in totaal zo’n 80.000 verschillende artikelen verkocht worden. De Intratuin vestiging in Duiven is 20.000 m2 groot en verdeeld over twee verdiepingen. Dit tuincentrum heeft een warme en uitnodigende sfeer en weet u keer op keer te betoveren en te inspireren met het uitgebreide assortiment. Bij dit tuincentrum bent u verzekerd van medewerkers met zowel praktijkervaring als specialistische kennis.

Openingstijden, koopzondagen en het adres van Intratuin in Duiven

Intratuin in Duiven houdt rekening met hard werkend Nederland en heeft daarom zowel woensdag als donderdag koopavond. Ook hoeft u zich niet druk te maken om koopzondagen, want Intratuin in Duiven heeft elke zondag koopzondag! Voor de actuele openingstijden verwijzen wij u naar de tuincentrum pagina op Tuincentrum Overzicht.nl welke u via de onderstaande link kunt vinden:

Het cafe van Intratuin in Duiven voor koffie, taart en een broodjeOntspannen in het tuincafé van Intratuin

Tijdens een heerlijk dagje uit in een gezellig tuincentrum mag een lekker kopje koffie en een broodje natuurlijk niet ontbreken. Intratuin Duiven heeft een prachtig tuincafé dat in drie compartimenten is ingedeeld. U kunt ervoor kiezen om uw broodje te nuttigen op het terras. Door de lichtval en de keuze van het meubilair waant u zich daar in zonnige oorden. Ook kunt u kiezen voor het serreterras met robuuste meubelen of de ruimte met uitzicht op het Plaza. U kunt uzelf hier laten verrassen door het uitgebreide assortiment met wisselende belegde broodjes en panini’s, verscheidene drankjes en vele soorten koek, cake en taart voor bij de koffie.

Riverdale Outlet in Duiven

Tuincentrum Intratuin Duiven beschikt over een Riverdale Outlet. Deze outlet is maar liefst 1500 m2 groot en u kunt hier winkelen met kortingen tot wel 75%. Riverdale heeft woonaccessoires voor het gehele huis en wisselt de collectie drie maal per jaar om helemaal met de modetrends mee te gaan. Samen met hun eigen badkamer- en keukenlijn is Riverdale inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendste en populairste merken in de woonbranche.

Een rijk gevulde bloemenafdelling!Bloemenwereld Intratuin Duiven openingstijden

Tuincentrum Intratuin Duiven beschikt over een uitgebreid bloemen assortiment in de ‘bloemenwereld’. Hier kunt u snel even binnen lopen voor een bosje bloemen. De bloemenwereld bevindt zich in de Plaza van het tuincentrum. Er is een ruime keus aan losse bloemen of boeketten. Ook is het mogelijk om de bloemen compleet met een vaas aan te schaffen. De bloemen zijn altijd afgestemd op de tijd van het jaar en er zijn altijd een aantal aanbiedingen op deze afdeling. Het is zeker de moeite waard om hier een kijkje te komen nemen! 

Sfeerimpressie Intratuin Duiven

Intratuin Duiven is een prachtig tuincentrum met een warme en uitnodigende sfeer, maar wat maakt dit tuincentrum zo mooi en uitnodigend? Intratuin staat bekend als professioneel, warm en creatief. Samen met de persoonlijke uitstraling, de uitnodigende sfeer en het wisselende assortiment maakt dat van Intratuin Duiven een tuincentrum waar u een keer geweest moet zijn!

Sfeerimpressie foto Intratuin Duiven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuinartikelen assortiment Intratuin Duiven

Tuincentrum Intratuin Duiven heeft een uitgebreid assortiment dat is onder te verdelen in een aantal werelden:

  • Buitenleven;
  • Binnenleven;
  • Dierenwereld;
  • Waterwereld;
  • Het Goede Leven;
  • Bloemenwereld.

Op de afdeling Buitenleven vindt u alles wat u nodig heeft om te kunnen genieten van uw tuin. Van tuinplanten tot tuininrichting en van Tuinonderhoud tot benodigdheden voor uw vijver. U vindt het allemaal bij Intratuin Duiven. Verscheidene producten en accessoires voor verschillende woonstijlen vindt u op de afdeling Binnenleven. Hier kunt u ook bloemen en kamerplanten vinden om uw huis op te vrolijken. Uw dieren zullen helemaal door het dolle heen zijn als u geshopt heeft op de Dierenafdeling. U vindt hier heerlijke hapjes en leuke speeltjes voor zowel uw hond en kat als voor uw vissen, vogels en konijnen.

Online winkelen bij Intratuin

Op de website van Intratuin vindt u een indicatie van het assortiment dat u bij dit tuincentrum in de winkel zal aantreffen. Doe hier alvast wat inspiratie op voor u het tuincentrum komt bezoeken! Ook worden er vaak leuke weetjes en handige tips geplaatst.

Wat zeggen klanten over tuincentrum Intratuin Duiven

Dat tuincentrum Intratuin Duiven het klanten graag naar de zin maakt, blijkt wel uit de recensies die zij krijgen van klanten. Hieronder ziet u enkele recensies die zijn geplaatst op Tuincentrum Overzicht.nl. Heeft u een bezoek gebracht aan dit tuincentrum? Laat dan ook uw mening achter!

Recensies en ervaringen Intratuin Duiven

 

 

 

 

 

 

 

 

Uw interesse gewekt? Breng dan snel een bezoek aan dit prachtige tuincentrum in Duiven. Klik hier voor de openingstijden van Intratuin in Duiven, pak uw autosleutels en race naar Intratuin voor een gezellig dagje uit! Bent u er reeds geweest laat dan ook uw recensie achter en laat andere mensen weten hoe dit tuincentrum u is bevallen!

Let's get social

Meer van dit soort tuinartikelen ontvangen? Schrijf u dan hieronder in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke tuintips en tuinartikelen maandelijks in uw mailbox! Uiteraard kunt u ons ook volgen op Facebook, Google+ of Twitter!

Tot snel op Tuincentrum Overzicht.nl