Vind jouw tuincentrum

Tuincentrum De Heide is heropend als De Sfeertuin

Tuincentrum De Heide was al enige tijd dicht. Sinds enkele dagen hebben de nieuwe eigenaren Hans en Hetty van den Brink het compleet vernieuwde tuincentrum 'De Sfeertuin' heropend. Opvallend aan het nieuwe tuincentrum zijn de bijzondere tuinbeelden. Hans en Hetty hebben en bedrijf in tuinbeelden met een gieterij in Polen. Ze vinden het een mooie kans om deze via het tuincentrum rechtstreeks aan de klant te verkopen en in direct contact te staan met de klant.

Een vernieuwd en gezelliger tuincentrum

Er moest het een en ander gebeuren aan het tuincentrum. Hetty geeft aan het vooral gezelliger te hebben gemaakt. De sfeer vinden ze het belangrijkste. Er is veel gebruik gemaakt van hout en ze hebben ook een terrasje gemaakt. Men is welkom om rond te snuffelen, een kop koffie te drinken met appeltaart en om ideeën op te doen. Het is niet erg groot, maar er is van alles: potterie, plantjes en beelden.

Sfeer in de tuin brengen?

Ben je klaar om het voorjaar naar jouw tuin te halen? Dan vind je bij de Sfeertuin vast en zeker geschikte artikelen. Ga je een kijkje nemen?