Vind jouw tuincentrum

Bestel de GroenRijk Tuinbon online!

De GroenRijk Tuinbon is hét cadeau dat altijd uitkomt! Met de feestdagen voor de deur is het soms moeilijk om het juiste cadeau te vinden. Of je wilt iemand een cadeau geven waar je niet langs gaat. Dan is de GroenRijk Tuinbon het ideale cadeau. Met de GroenRijk Tuinbon geef je een bijzondere winkelbeleving cadeau. Je geeft de ontvanger persoonlijke inspiratie voor binnen- en buitenleven.

Je kunt de Tuinbon in alle GroenRijk vestigingen kopen maar nu ook via www.groenrijk.nl.

De GroenRijk Tuinbon is verkrijgbaar met een bedrag naar keuze tussen € 10,- tot € 150,- en kan in meerdere keren worden besteed. Je hoeft dus niet in één keer het hele bedrag op te maken. De GroenRijk Tuinbon is hét groenste cadeau voor vrienden, familie of jezelf. Met een Tuinbon kun je alles kopen wat er in GroenRijk te koop is. Van planten, potten en barbecues tot voeding en speeltjes voor je huisdier. Elke uitgave wordt van het tegoed (van 10 tot 150 euro) afgetrokken en dat is wel zo handig, want je hoeft de Tuinbon dus niet één keer te besteden. Heb je de GroenRijk Tuinbon cadeau gekregen? Bij ieder GroenRijk tuincentrum kan de cadeaukaart besteed worden.

Koop de GroenRijk Tuinbon in ons tuincentrum of bestel hem online via www.groenrijk.nl/Tuinbon. Alvast veel koopplezier gewenst!