Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Binnen potterie

Binnen potterie zorgt ervoor dat jouw planten in huis er prachtig uitzien. Potten voor binnen zijn in ontzettend veel verschillende soorten, maten en kleuren te koop. Welke potten passen het beste bij jou in huis?

Niet alleen maar mooi

Binnen potterie zorgt niet alleen voor meer sfeer in huis, maar is ook nog eens erg functioneel. Zo zorgt een pot rondom de plastic pot van de plant ervoor dat het overtollige water wordt opgevangen. Dit water kan je zo op een makkelijke manier weggooien om verdrinking van je plant te voorkomen.

Binnen potterie voor jou

Uit wat voor soort bloempotten voor binnen kun je eigenlijk kiezen? Om het voor jou makkelijker te maken, hebben wij verschillende soorten populaire binnen potterie op een rijtje gezet:

  1. Kunststof potten
  2. Manden
  3. Keramiek

Kunststof potten: oneindig veel voordelen

Kunststof potten zijn niet alleen in ontzettend veel kleuren te koop, ook zijn deze lichtgewicht. Lichtgewicht potten zijn ideaal voor als je jouw planten wil verplaatsen. Vooral voor grote planten zijn de kunststof binnen potten erg handig. Ook zijn de kunststof potten erg moeilijk om te breken, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat deze snel stuk gaan. Tegenwoordig worden kunststof potten in allerlei stijlen geproduceerd.

Binnen Potterie Kopen - TopTuincentrum

Manden als pot: gezelligheid in huis

Binnen potterie in de vorm van manden zorgen voor nog meer gezelligheid in huis. Aan de binnenkant van de manden is een plastic beschermlaag gemaakt, die ervoor zorgt dat de mand waterdicht is. Manden kunnen dus prima als bloempot in huis staan en passen bij iedereen thuis!

Keramiek: traditioneel

Een traditioneel keramische binnenpot is een aanwinst voor thuis. Meestal worden deze potten veelal voor buitenplanten ingezet, maar ook binnen staan keramische potten prachtig. Let bij aanschaf van een keramische binnenpot er wel op dat er geen gat in de onderkant zit; anders kan het water gemakkelijk uit de pot lopen.

Bij diverse tuincentra koop je binnen potterie van uitstekende kwaliteit. Bekijk het aanbod binnen potterie in het tuincentrum of de webwinkel en laat je verrassen door het aanbod.

Adv. Bol.com Gardena