Vind jouw tuincentrum

Tuin inspiratie op doen bij Tuincentrum Putman!

Al ruim 65 jaar is Tuincentrum Putman een begrip in Ulft en omstreken. Dit veelzijdige tuincentrum biedt tuin- en kamerplanten, sfeer- en cadeau artikelen, tuinbenodigdheden en diverse soorten decoratie materialen. Daarbij komt ook nog eens een flinke dosis passie voor het vak én deskundig advies kijken. 

Ronald en Jacqueline Putman runnen het tuincentrum op dit moment. Ronald is inmiddels de derde generatie Putman in het bedrijf. Zijn opa begon ooit met een zaadhandel als bijbaan. De vader van Ronald runde de winkel samen met zijn moeder, eerst werkte hij nog als bouwvakker, maar later zijn vader en moeder fulltime het tuincentrum gaan runnen. Net zoals Ronald en Jacqueline dat nu doen. 

Het veelzijdige tuincentrum Putman

Het tuincentrum staat bekend om het veelzijdige aanbod aan planten voor zowel binnen als buiten. Planten en potterie zijn de specialiteit, waar ze zich dan ook voornamelijk op richten. Ronald en Jacqueline doen graag iets extra's voor de klant. Zo helpen ze graag met het vullen van een lege pot, volledig naar wens. Ook ter plaatse worden tuin adviezen gegeven. Met persoonlijke aandacht maken zij echt het verschil!

Flexibel inkopen

Wekelijks koopt Ronald verse voorraden in op de veiling. Daarnaast bezoekt hij kwekers met wie hij rechtstreeks zaken kan doen. Als klanten een specifieke wens hebben, dan gaat hij op pad om dit te vinden. Ronald is verantwoordelijk voor het groene werk en Jacqueline doet vooral de administratie en verkoop. Samen met  hun medewerkers Ellen en Astrid staan ze bijna dagelijks voor je klaar!