Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Tuincentrum Ottenhof

Tuincentrum Ottenhof aan de Plesmanlaan 140 in de hoofdstad is een mooi familiebedrijf. U vindt er een breed assortiment tuinzaden, bloembollen, planten en meer. Ook verkoopt het tuincentrum bulkgoederen zoals grondstoffen en meststoffen. Zo heeft u jarenlang plezier van bloeiende planten, want de juiste meststof zorgt voor een langere levensduur en ook mooiere bloemen!

Tuincentrum Ottenhof heeft ook sfeerartikelen en kadootjes. Komt u vooral even inspiratie op doen want u kunt gratis parkeren voor de deur. Het Amsterdamse tuincentrum adviseert u ook graag als u tuinproblemen heeft, want er is jarenlange ervaring aanwezig.

Als u een nieuwe tuin aanlegt en op zoek bent naar aarde, beton of sierbestrating dan zit u ook goed bij Tuincentrum Ottenhof. U kunt inspiratie op doen voor de sierbestrating en eventueel kan er geholpen worden bij het plaatsen van de sierbestrating.

Meer informatie vindt u bij:

Tuincentrum Ottenhof
Plesmanlaan 140
1066cx Amsterdam
tel 020-6156543

www.tuincentrumottenhof.nl

Recensie Tuincentrum Ottenhof

Een klein zeer goed gesorteerd tuincentrum. Altijd vriendelijk personeel. Je kunt er rustig rondsnuffelen. Niemand jaagt je op. Een oase van rust en gemoedelijkheid in onze jachtige wereld. Heerlijk om te komen en…..prachtige planten mee naar huis.