Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Tips voor een zomerse stadstuin!

Heb je niet zo veel ruimte, maar wel een balkon of een ruimte stoep voor de deur? Met een paar planten in potten creëer je daar heel makkelijk een groene mini-oase!

Potten en planten

In de video zegt Jurgen het al, met een paar potten en wat hoge struiken fleurt de hele straat direct op. Hoe groot het stukje ook is, met wat kleine aanpassingen kun je al een grote verandering teweegbrengen. Bekijk de video om erachter te komen welke planten geschikt zijn voor de geveltuin. Op het balkon kun je natuurlijk doen wat je wilt: een heerlijke muntplant voor muntthee, rozemarijn een olijfboom, of een bak vrolijke violen, als je er zelf maar blij van wordt! Een handige tip: ga voor wintergroene planten, dan geniet je nog langer van je geveltuin of balkon.

Ga voor kleur

Kies niet alleen bloemen en planten van verschillende kleuren en soorten, maar ga ook voor kleur in de potten en de meubels. Potten hoeven niet saai te zijn, neem dus blauwe of roze potten en match ze met de kleur van je balkontafel of tuinbankje. En ook de buren genieten dan van jouw tuin, misschien volgen zij je voorbeeld wel!

Adv. Bol.com Gardena