Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

De Magie van Kerst komt tot Leven bij Global Garden: Ontdek de Kerstshow van 2023!

Het is weer die tijd van het jaar waarin we ons kunnen onderdompelen in de betovering van Kerstmis. En dit jaar heeft Global Garden, jouw favoriete tuincentrum, iets bijzonders voorbereid om de feestdagen echt schitterend te maken. De langverwachte Kerstshow van 2023 staat op het punt om van start te gaan, en we kunnen nauwelijks wachten om je te verwelkomen op zaterdag 14 oktober 2023 voor een magische ervaring die je niet wilt missen.

Wat is de Kerstshow van Global Garden?

De Kerstshow van Global Garden is een jaarlijkse traditie geworden waarbij het tuincentrum wordt omgetoverd tot een wonderland van kerstvreugde en prachtige decoraties. Het is een gelegenheid om de nieuwste kersttrends te ontdekken, inspiratie op te doen voor je eigen kerstversieringen en gewoonweg te genieten van de warme en gezellige sfeer.

Wat kun je verwachten op de Kerstshow van 2023?

Dit jaar heeft het toegewijde team van decorateurs en vakmensen zichzelf overtroffen. De opbouw van de Kerstshow van 2023 is in volle gang, en we kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten van wat je kunt verwachten:

  • Betoverende kerstbomen: Laat je inspireren door een prachtige selectie van kerstbomen in verschillende stijlen en maten. Van klassiek groen tot sprankelend wit, er is voor elk wat wils.

  • Schitterende kerstdecoraties: Ontdek een overvloed aan kerstdecoraties om je huis in de feeststemming te brengen. Van glanzende ballen tot unieke handgemaakte stukken, je zult zeker iets vinden dat je hart sneller doet kloppen.

  • Feestelijke verlichting: Verlicht je kerst met een prachtige selectie van kerstverlichting. Van sfeervolle kaarsen tot kleurrijke LED-verlichting, we hebben alles wat je nodig hebt om je huis te laten stralen.

  • Kerstcadeau-ideeën: Begin vroeg met je kerstinkopen en ontdek geweldige cadeau-ideeën voor je dierbaren. Van tuinaccessoires tot handige gereedschappen, we hebben cadeaus voor elke tuinliefhebber.

  • Kerstworkshops: Doe mee aan de kerstworkshops en leer hoe je prachtige kerststukjes kunt maken of je eigen kerstkrans kunt ontwerpen. Een geweldige kans om je creativiteit de vrije loop te laten!

De grote opening op zaterdag 14 oktober 2023

Noteer het in je agenda! De grote opening van de Kerstshow van Global Garden vindt plaats op zaterdag 14 oktober 2023. Vanaf dat moment kun je het magische kerstseizoen bij Global Garden Tuincentrum beginnen vieren. Breng je familie en vrienden mee om samen te genieten van de betovering van Kerstmis.

Hoe Global Garden je Kerst speciaal maakt

Bij Global Garden begrijpen we dat Kerstmis een tijd is van samenzijn, warmte en genegenheid. Daarom hebben ze hun best gedaan om niet alleen de mooiste decoraties en geschenken te bieden, maar ook een warme en uitnodigende sfeer waarin je kunt genieten van het kerstseizoen. De medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van de perfecte keuzes voor je kerstviering.

Plan je bezoek aan de Kerstshow van Global Garden

Als je net zo enthousiast bent als wij over de aankomende Kerstshow van 2023, zorg er dan voor dat je het tuincentrum bezoekt op zaterdag 14 oktober 2023, en geniet van alles wat we te bieden hebben.

Kerstmis is een tijd van wonderen, en de Kerstshow van Global Garden belooft dit jaar weer een onvergetelijke ervaring te worden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen met jou de magie van Kerstmis te vieren!

Adv. Bol.com Gardena