Vind jouw tuincentrum

Drie manieren om uw tuin sfeervol te verlichten

Het is bijna september en dus komt er een eind aan die heerlijke zomerse avonden waarbij de zon pas laat in de avond ondergaat. Tijdens de donkere maanden wilt u de sfeer natuurlijk ook in uw tuin houden, dat kan heel eenvoudig goedkoop met tuinverlichting.

Tuincentra bieden een uitgebreide keus wat betreft tuinverlichting, zoals: wandlampen, hanglampen, lantaarns, inbouwlampen en plafondlampen, maar hoe maakt u een tuin nou echt sfeervol met tuinverlichting? Hier drie manieren om de sfeer ook in de donkere maanden in uw tuin te houden.

Koop bij een tuincentrum goede waterbestendige kabels en fittingen en doe-het-zelf!​

Met een paar oude potjes en de juiste kabels en fittingen maakt u zelf hele sfeervolle tuinverlichting. Heeft u meer ervaring met tuinieren dan klussen, laat u dan goed adviseren bij een tuincentrum om problemen te voorkomen. Een andere oplossing is kaarsen of lampjes op zonne-energie.

Doe-het-zelf sfeervolle tuinverlichting gemaakt van lege potten.

 

 

 

 

 

 

 

Dimbare wand- of schuttinglampen voor een volledige verlichting van uw groene domein.

Dimbare wandverlichting is verkrijgbaar bij vrijwel alle tuincentra en kan zowel erg sfeervol als praktisch zijn. Een geschikte oplossing voor een romantische avond vertoeven in uw tuin maar ook erg geschikt als inbraakpreventie omdat u eenvoudig uw hele tuin kunt verlichten.

Drie voorbeelden van sfeervolle tuinverlichting op Tuincentrumoverzicht.nl

 

 

 

 

 

 

 

Tuinlampions op zonne-energie

Heeft u een boom of een pergola? Hang er dan een paar lampions in. Tuincentra bieden vaak een ruim assortiment lampions in verschillende kleuren en maten. Meestal zit er een kleine zonnecel in zodat de lamp overdags oplaadt en ’s avonds zijn licht afgeeft. Ze zijn niet erg stevig dus koop er altijd een paar extra als reserve, voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Sfeervolle tuinverlichting door middel van lampions