Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Nieuwe Intratuin in Deventer is geopend

Op 1 maart was het zo ver: de nieuwe Intratuin in Deventer werd geopend. De nieuwe vestiging van Intratuin heeft een oppervlakte van 10.000 vierkante meter, inclusief magazijn.

Intratuin 3.0

Bewoners van Deventer kwamen voor de opening al even neuzen, maar die werden weer weggestuurd. Het tuincentrum heeft twee verdiepingen, waar de standaard looproute is losgelaten. Het gebouw bestaat uit losse winkels en compartimenten, eigenlijk net als in een winkelcentrum.

Een nieuwe ervaring

Een bezoekje aan het nieuwe tuincentrum is een heel nieuwe beleving. Zo kun je naast je standaard tuinboodschappen ook meedoen aan leuke workshops. Bij Leven in de Tuin kun je terecht voor tips over het aantrekken van bijen en vlinders met de juiste planten. Stel je eigen plukboeket samen bij het Bloematelier en geniet van heerlijke seizoensgebonden gerechten bij Eten in de Proeftuin. Neem plaats op het terras en geniet van de skyline van Deventer.

Openingstijden Intratuin Deventer

Intratuin Deventer is elke dag geopend. Op vrijdagavond houdt het tuincentrum kooopavond tot 21.00 uur en ook op zondag kun je er terecht van 12.00 tot 17.00 uur. Er staan 75 werknemers klaar om je vragen te beantwoorden, maar het is nog niet de grootste vestiging. Vergeet niet langs te gaan bij de knuffelkonijnen, die overigens niet te koop zijn.