Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Intratuin Amsterdam

Intratuin in Amsterdam is een van de grootste tuincentra van de stad! Deze Intratuin vestiging is gelegen op een goed bereikbare plaats, vlakbij de A10 maar ook op doorgaande wegen richting het centrum. Vlak langs de Amstel, nabij de Wibautstraat en de S112.

Intratuin in Amsterdam biedt een compleet assortiment tuinproducten: buitenplanten, kamerplanten, kruiden, alles voor uw moestuin, vijverartikelen, diervoeding, huisdieren, tuinhout en nog veel meer. Deze Intratuin heeft koopzondagen tijdens het seizoen. Ook zijn er regelmatig koopavonden tijdens het voorjaar en de kerstperiode. Op die manier wordt het erg eenvoudig om te shoppen bij deze Intratuin vestiging wanneer het u uitkomt.

De Intratuin in de hoofdstad biedt volop activiteit en heeft ook regelmatig leuke aanbiedingen. Tijdens de kerstshow kunt u volop inspiratie op doen voor bijvoorbeeld uw Lemax dorp, leuke decoraties of natuurlijk om een kerstboom te kopen. Het hele jaar door zit u bij Intratuin Amsterdam goed voor inspiratie en informatie!

De vestiging van Intratuin is zeker niet de grootste, maar toch zeer compleet en u vindt er alle bekende merken: Weber, Elho, Gardena, Wolf-Garten, Lemax, het bekende Intratuin huismerk en Ecostyle bestrijdingsmiddelen.

Wilt u weten wanneer Intratuin Amsterdam geopend is? Neem dan een kijkje op de website. Ze zijn vrijwel dagelijks geopend dus veel winkelplezier gewenst!

Intratuin Amsterdam
Nobelweg 10
1097 AR Amsterdam
Noord Holland
Tel : 020-4622922
www.intratuin.nl

Recensie Intratuin Amsterdam

Dit tuincentrum heeft, een prima kwaliteit bloemen en planten, een groot assortiment en vakkundig personeel. Wat wil een mens nog meer met de lente in het hoofd.
Als ik hier rondloop word ik altijd vreselijk hebberig van al het moois wat ze aanbieden. Ooit Vliet en Wielinga waar kwaliteit en service voorop stond, ze doen er niet voor onder een super Intratuin dus!!!