Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Het najaar is aangebroken: Laat je woning opbloeien

Inmiddels is oktober aangebroken. Dat betekent dat het najaar in aantocht is en dat dagen korter worden en we meer tijd binnenshuis doorbrengen. Veel bloemen en planten zijn deze tijd van het jaar uitgebloeid, maar gelukkig betekent het voorjaar niet helemaal het eind van het groen! Hieronder lees je hoe je datgene waar je in de tuin zo van houdt naar binnen kan halen zodat je er ondanks de koude temperaturen nog van kan genieten.

Binnenstebuiten

Het feit dat de R in de maand zit, betekent niet dat dat het einde is van het verzorgen van bloemen en planten. Er zijn een heleboel planten die het binnen heerlijk vinden. Op onze website vind je een overzicht met de planten die het goed binnenshuis doen. Woonplanten voegen ontzettend veel toe aan je woning. Niet alleen staan ze een origineel en fris, ze zijn tijdloos en makkelijk te onderhouden. Daarnaast halen degene met groene vingers hun hart op, want ze hoeven hun hobby niet helemaal los te laten in de wintertijd.

Het zonnetje in huis

De kleuren en de sfeer van bloemen en planten haal je makkelijk naar binnen. Zomerse taferelen laten zich prachtig vangen op schilderijen en posters. Haal bijvoorbeeld de zomer in huis met een van de schilderijen van Mynewart.nl. In de galerij vind je grootse schilderijen met intense kleuren en vrolijke afbeeldingen. Zo vermijd dat je de donkere dagen de sfeer in je woning beïnvloeden.

Trendy het najaar in

Het buitenleven in de herfst kenmerkt zich natuurlijk door vallende bladeren en prachtige kleuren. De winter doet dan weer denken aan sneeuw, dikke truien en gezelligheid. Het gevoel van het najaar kun je in huis halen met een blikvanger in warme herfsttinten of juist in een koeler palet. De meerluiken op Mynewart.nl zijn tijdloos, duurzaam en laten een hele ruimte opleven. Deze schilderijen staan prachtig in combinatie met een paar woonplanten, die het plaatje compleet zullen maken.

Zo zie je maar, oktober hoeft niet het einde van tuinieren te betekenen. Met een beetje fantasie tover je in een paar stappen je woning om tot een gezellige, originele ruimte waarin planten de boel op doen leven. Laat het najaar maar komen!

Adv. Bol.com Gardena