Vind jouw tuincentrum

GroenRijk opent 7 vernieuwde vestigingen!

De franchiseformule 'GroenRijk, Weet wat er leeft' opent tijdens de start van het tuinseizoen 2012 nieuwe en vernieuwde GroenRijk vestigingen in Den Haag, Doetinchem, Dordrecht, Enschede, Geldrop, Haaksbergen en Velserbroek.

GroenRijk De Wilskracht te Den Haag

Het GroenRijk tuincentrum aan de Donau 119 te Den Haag (Leidscheveen) heeft een metamorfose ondergaan. Het tuincentrum is uitgebreid met 2.700 m2, waardoor het meer dan verdubbeld is in oppervlakte. Tevens is het gehele interieur in een nieuw jasje gestoken en zijn alle actuele GroenRijk huisstijlelementen en inventaris te vinden in het tuincentrum. Woensdag 14 maart 2012 gaat deze vernieuwde winkel open voor de klant!

GroenRijk Doetinchem

In Doetinchem heeft familie Steentjes een heel nieuw tuincentrum gebouwd op de huidige locatie van Bloemisterij & Tuincentrum Steentjes. Met deze nieuwbouw zijn zij ook franchisenemer geworden van de formule 'GroenRijk, Weet wat er leeft'. Deze S vestiging, aan de Wassinkbrinkweg 2 te Doetinchem, is geheel gebouwd volgens de GroenRijk richtlijnen. Donderdag 15 maart 2012 gaat deze nieuwe winkel open voor de klant!

GroenRijk Dordrecht

Eigenaar Leo Pap, van Tuincentrum Pap, heeft zich aangesloten bij de franchiseformule 'GroenRijk, Weet wat er leeft'. Het tuincentrum aan de Lindelaan 2A te Dordrecht, is de afgelopen periode omgebouwd naar een GroenRijk winkel met het herkenbare GroenRijk interieur en de huisstijlelementen. Donderdag 22 maart 2012 gaat deze vernieuwde winkel open voor de klant!

GroenRijk Enschede

Familie Colijn is franchisenemer geworden van de formule 'GroenRijk, Weet wat er leeft'. Het bestaande tuincentrum aan de Industriestraat 118 te Enschede is volledig omgebouwd naar een GroenRijk winkel met het herkenbare interieur en huisstijlelementen. Tevens is het assortiment uitgebreid op de tuinwinkel, vijver- en sfeerafdeling. Woensdag 14 maart 2012 gaat deze vernieuwde winkel open voor de klant!

GroenRijk Geldrop

Per 1 januari 2012 heeft ondernemer Ivan Habraken het stokje overgenomen van GroenRijk Geldrop aan de Zwembadweg. Er is een grootse verbouwing gestart om het tuincentrum te restylen en al het herkenbare interieur en huisstijlelementen van GroenRijk in het tuincentrum op te nemen. Het tuincentrum is tijdens de verbouwing gewoon open gebleven voor de klant, maar wordt vrijdag 16 maart 2012 feestelijk heropend.

GroenRijk Haaksbergen

De eigenaar van Tuincentrum Casa Flora, familie Zuthof, is begin 2012 toegetreden tot de franchiseformule 'GroenRijk, Weet wat er leeft'. In het afgelopen half jaar was het tuincentrum aan de Goorsestraat 72A te Haaksbergen al omgebouwd naar ‘the look en feel’ van GroenRijk. Maar in de maanden februari en maart is er hard gewerkt om de daadwerkelijke huisstijlelementen van GroenRijk toe te voegen aan het tuincentrum. Woensdag 14 maart 2012 gaat deze vernieuwde winkel open voor de klant!

GroenRijk Velserbroek

De broers Joost en Casper van Duijn gaan met hun tuincentrum GroenRijk Santpoort verhuizen naar Velserbroek. Op de zichtlocatie aan de Rijksweg 287 in Velserbroek is een heel groot nieuw tuincentrum gebouwd van maar liefst 27.000 m2. Het tuincentrum is uitgebreid met een DierenRijk, een BloemRijk en een mooie lunchroom. Vrijdag 16 maart 2012 gaat deze nieuwe winkel open voor de klant!