Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Een tuincentrum vol valentijnscadeaus

14 februari is het weer zover, de dag waarop je je geliefde even extra laat weten dat je om hem of haar geeft! Chocola wordt natuurlijk heel veel cadeau gedaan, maar hoe leuk zou het zijn om een niet zo voor de hand liggende verrassing te geven? Tuincentra bieden originele, betaalbare valentijnscadeaus waar je partner lang van kan genieten. Je zou zelfs eigen project kunnen starten in de tuin of in huis! Lees verder voor inspiratie voor hem en haar, en neem binnenkort een kijkje in een tuincentrum. 

Buitendecoratie

De lente komt er weer aan en dan is het fijn om in een uitnodigende tuin plaats te nemen. Fleur de tuin op met wanddecoraties, mooie tegels, vrolijk gekleurde bloemen en nog veel meer. Wanddecoraties kun je in een heg hangen of aan een schutting, er zijn leuke teksten te verkrijgen en kunstzinnige afbeeldingen. Kies een cadeau uit dat echt bij je partner past en geniet samen van een tuin naar jullie smaak. Natuurlijk kun je de cadeaus ook iets simpeler houden door een wel geliefd boeket rode rozen op te sturen

Handige tuingereedschappen

Iedereen kent het probleem wel;  op een spontane ochtend besluit je aan de slag te gaan in de tuin. Het eerste probleem waar je alleen tegenaan loopt is het missen van de juiste tuingereedschappen. Dan komt daar nog bij dat je geen bloembollen, zaadjes of decoratie in huis hebt.. Verras jouw valentijn dit jaar daarom met tuingereedschappen en alle andere benodigdheden om deze situatie te voorkomen. Valentijnsdag is het ideale moment om dit cadeau te doen, want de meeste mensen beginnen in de lente aan hun tuin. 

Bollen voor de mooiste lentebloeiers

Wat valt er nou beter in de smaak dan een cadeau waar je zelf wat voor kunt doen, én waar je later de vruchten van kunt plukken? Niet letterlijk plukken natuurlijk, dat zou zonde zijn van de tuin, maar als je iemand bloembollen cadeau doet kun je daar samen van genieten in het opkomende zonnige weer. Van bloembollen kun je op verschillende manieren genieten, dat maakt dit cadeau zo leuk om te geven. Kies je nu voor bloemen die jaarlijks terugkomen, dan kun je samen nog jaren plezier hebben van de bollen en word je jaarlijks herinnerd aan jullie liefde voor elkaar. 

 
Adv. Bol.com Gardena