Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Fleur je tuin op met een buitenkleed!

Fleur je tuin op met een tuinkleed! Ook in de nazomer kan je genieten van je tuin. Natuurlijk staan je tuinmeubels nog buiten, heb je mooie najaarsbloeiers om op uit te kijken en staan er mooie planten op je terras. Kijk je naar beneden, dan zie je saaie tuintegels en dat is niet sfeervol. De oplossing: een tuinkleed!
 

Buitenkleed

Tuinkleden, ook wel buitentapijt genoemd, zie je steeds vaker en dat is niet zo gek, want het is eenvoudig om de sfeer op je balkon of terras te veranderen met een tuinkleed. Bovendien zijn de meeste tuinkleden UV-bestendig en worden ze dus niet grauw of vaal als je ze in de zon laat liggen. Met een buitenkleed krijg je een echte woonkamersfeer in je tuin!
 

Zacht tapijt voor buiten

Een tapijt voor buiten ziet er niet alleen leuk uit, je voeten zullen het ook fijn vinden. Je hebt immers geen harde stenen of naadjes waar je overheen loopt, maar een mooi vloerkleed dat zacht aanvoelt. Buitenkleden zijn bovendien van hoge kwaliteit zodat je er jarenlang van kunt genieten, zelfs als ze in de zon of regen blijven liggen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je tapijt na een najaarsbui de vuilnisbak in kan. Tuinkleden drogen snel op dus zodra het zonnetje terug is, kun je er weer gebruik van maken. 
 

Online bestellen

Natuurlijk is het mogelijk om buitenkleden online te bestellen. Let er wel op dat je goede kwaliteit kiest, want goedkope buitenkleden verkleuren of voelen niet prettig aan. Zoals je weet maken ze in India de mooiste tapijten ter wereld: kijk dus eens naar een Buitenkleed van Wonder Rugs, zij importeren zelf uit India. Hang er een paar Oosterse lampen bij en je tuin is compleet. Geniet van de nazomer!