Vind jouw tuincentrum

Feestelijk tuinnieuws!

Deze week opent een nieuwe vestiging van GroenRijk in Montfoort en bestaat de vestiging in Den Bosch 60 jaar! Ook kun je weer een bezoekje brengen aan De Sfeertuin.

Nieuwe vestiging GroenRijk in Montfoort

Sinds Tuincentrum Overvecht in 2017 is gesloten staat het pand leeg. Focke Segers, die hier verkoopdirecteur was, besloot hier zijn derde GroenRijk-vestiging te starten. Zijn zoon Stephan is locatiemanager bij de andere twee vestigingen in Nunspeet en Ede. Het nieuwe tuincentrum beslaat 4000 vierkante meter, met allerlei tuinproducten en een gezellige plek voor een bakje koffie. De dierenafdeling is wel verdwenen. Op zaterdag 22 maart gaan om 09.00 uur de deuren van GroenRijk Montfoort open! Breng je een bezoekje? Dan krijg je een leuk cadeautje.

Tuincentrum van de familie Stolzenbach bestaat 60 jaar

Een andere vestiging van GroenRijk, in Den Bosch, is al sinds 1959 in handen van de familie Stolzenbach. Dit jaar bestaat het tuincentrum 60 jaar! Wat begon als kwekerij, groeide uit tot volledig tuincentrum, met tuincafé. In 2000 werd de naam Firma Stolzenbach veranderd in GroenRijk Den Bosch. Bij zo’n jubileum horen uiteraard mooie acties! In de folder van GroenRijk zie je wat er allemaal te beleven is ter ere van het 60-jarig bestaan.

De Sfeertuin is weer geopend

De Sfeertuin bevindt zich sinds vorig jaar in het pand van tuincentrum De Heide. Sindsdien is het assortiment nog meer uitgebreid, naast beelden, potten en andere decoratie kun je er ook terecht voor planten, meststoffen en woonartikelen. Ook ben je van harte welkom voor een kopje koffie. Het tuincentrum in Halsteren is van woensdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.