Vind jouw tuincentrum

Een nieuwe GroenRijk vestiging in Veenendaal!

Familie Van de Kolk, eigenaar van GroenRijk Achterberg, heeft de beslissing genomen om een tweede GroenRijk vestiging te openen in Veenendaal.

Sinds begin maart 2012 wordt het bestaande tuincentrum Van Ginkel aan De Reede 55 te Veenendaal voorgezet door Gert van de Kolk en zijn familie. Het kleinschalige tuincentrum, een kas van 900 m2 met een regulier assortiment en een snijbloemenafdeling, is een echt stadstuincentrum. GroenRijk Veenendaal wordt een filiaal van GroenRijk Achterberg.

De plannen

De maand maart staat in het teken van het strippen en opknappen van het tuincentrum, om zo voor het Paasweekend open te gaan voor de consument onder de GroenRijk vlag. Het tuincentrum wordt ingericht conform de uitgangspunten van de GroenRijk S module, met het herkenbare interieur en huisstijlelementen en volgens het ingezette categorymanagement.

“De planning is dat GroenRijk Veenendaal woensdag 4 april 2012 open gaat voor de klant. Het tuincentrum is dan in een nieuw jasje gestoken met een moderne uitstraling, maar met behoud van de familie-genen”, aldus Gert van de Kolk.