Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

De beste parasol van 2023

We begrijpen dat het vinden van de juiste parasol een lastige klus kan zijn. Er zijn zoveel verschillende soorten en maten beschikbaar dat het moeilijk kan zijn om de juiste te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Daarom willen we jou graag helpen bij het vinden van de beste parasol van 2023. Onze zoektocht heeft geleid tot de ontdekking van een fantastisch product dat we graag met jou willen delen. Dat product is de Madison Parasol Flores Luxe wat wij veder in dit artikel bespreken.

Materiaal

Een van de belangrijkste eigenschappen van deze parasol is het materiaal waarvan deze gemaakt is. De paal is gemaakt van aluminium, wat de parasol licht en gemakkelijk te hanteren maakt. De baleinen zijn gemaakt van staal en zijn dus sterk en duurzaam. Het frame heeft een gepoedercoate afwerking, wat de parasol bestand maakt tegen krassen en beschadigingen. Het doek van de parasol is gemaakt van stof met een PA-coating. Dit zorgt ervoor dat de parasol waterafstotend is en beschermt tegen schadelijke UV-stralen met een factor van 50+. Ook heeft de parasol een volant van 18 cm en een enkel ventilatiegat, wat zorgt voor extra ventilatie op warme dagen.

Gebruik

De parasol is eenvoudig te gebruiken dankzij het handige kantelmechanisme en het eenvoudige rotatiesysteem. Het opzetsysteem met handslinger maakt het eenvoudig om de parasol op te zetten en te gebruiken. Het wordt aanbevolen om een parasolvoet te gebruiken van minimaal 40 kg om te zorgen dat de parasol stevig blijft staan. Het ontwerp van deze parasol is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. De bevestigingsband met klittenbandsluiting zorgt ervoor dat de parasol veilig opgeborgen kan worden wanneer deze niet in gebruik is. De afmetingen van de parasol zijn 300 x 258 cm (ø x H) en de paal heeft een diameter van 3,8 cm.

We zijn ervan overtuigd dat de Madison Parasol Flores beste keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige parasol die niet alleen functioneel is, maar er ook fantastisch uitziet. Als je op zoek bent naar een parasol van hoge kwaliteit, dan is dit de beste optie voor jou.

 

Voordelen

 • UV-beschermingsfactor van 50+ wat mensen beschermt tegen verbranding
 • Handig kantelmechanisme waardoor de parasol in verschillende posities kan worden ingesteld
 • Eenvoudig rotatiesysteem waardoor de parasol in elke gewenste hoek kan worden gericht
 • Opzetsysteem met handslinger waardoor een eenvoudige montage mogelijk is
 • Volant van 18 cm waardoor de parasol extra stabiliteit krijgt
 • Met enkel ventilatiegat waardoor de lucht vrij kan circuleren
 • Waterafstotend waardoor de stof goed beschermd is tegen water en regen
 • Bevestigingsband met klittenbandsluiting waardoor de parasol stevig op de grond staat
 • Gemaakt van 100% polyester waardoor de stof sterk, lichtgewicht en comfortabel is

Nadelen

 • Parasolvoet moet minimaal 40 kg zijn wat betekent dat de voet vrij zwaar is
 • Afmetingen van de parasol zijn 300 x 258 cm wat betekent dat de parasol groot is en veel ruimte inneemt
 • De paal is 3,8 cm wat betekent dat de paal redelijk dun is en er minder weerstand tegen wind is

De beste parasol van 2023 is Madison Parasol Flores Luxe. Deze parasol is perfect voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteit en stijl. De saffierblauwe kleur is mooi en opvallend, waardoor de parasol er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook nog eens goed beschermt tegen de zon.

 

NOG NIET OVERTUIGD?

Kijk hier naar vergelijkbare alternatieven.

 
Adv. Bol.com Gardena