Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Ontdek de Beste Parasols van 2023

Bent je op zoek naar een parasol  voor je tuin in 2023? Zoek je een een parasol die niet alleen duurzaam is, maar ook aansluit bij je persoonlijke stijl en behoeften? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de top 3 parasols voor jou op een rijtje gezet, zodat jij de beste optie voor je tuin kunt vinden. Aanschouw: onze top 3 parasols.

VONROC Premium Zweefparasol Bardolino 

De VONROC Parasol Bardolino biedt vele voordelen. Als eerste is het frame van de parasol van duurzaam aluminium en staal gemaakt. De VONROC Parasol Bardolino is ook eenvoudig te bedienen met het voetpedaal en de draaiknop. Daarmee kan de parasol gemakkelijk 360 graden gedraaid worden. Een UPF-waarde van 50+ zorgt ook voor maximale bescherming tegen schadelijke UV-straling. Een ander voordeel is dat bij de parasol een polyester beschermhoes meegeleverd wordt, voor het makkelijk opbergen. Als laatste is het reiniging gemakkelijk. Het gebruik van een vochtige doek is al voldoende. Hoewel er veel voordelen zijn van het gebruik van de VONROC Parasol Bardolino, zijn er ook een paar nadelen waar je rekening mee moet houden.

Ten eerste is de prijs van de VONROC Parasol Bardolino relatief hoog, waardoor het voor sommige mensen misschien niet betaalbaar is. Ten tweede heeft de parasol een beperkte schaduwruimte, wat betekent dat het mogelijk niet voldoet aan de behoeften van groepen met meerdere mensen. Ten slotte is de VONROC Parasol Bardolino vrij zwaar, waardoor het moeilijk te verplaatsen is.

Voordelen van de VONROC Premium Zweefparasol Bardolino 

 • Frame is van duurzaam aluminium gemaakt
 • Eenvoudig te bedienen met een voetpedaal en draaiknop
 • Parasol kan 360 graden gedraaid worden 
 • UPF-waarde van 50+ voor maximale UV-bescherming
 • Makkelijk te reinigen
 

LifeGoods Zweefparasol 

De LifeGoods Zweefparasol is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar verkoeling op zomerse dagen. Met een diameter van 300 cm biedt het grote doek tot 7 m² schaduw, wat genoeg ruimte biedt voor een diner met het hele gezin rond een grote tafel in de tuin. Bovendien heeft deze parasol met een UPF-waarde van 50+ de hoogste mate van UV-bescherming van zijn soort, waardoor je beschermd blijft tegen schadelijke zonnestralen.

De ingebouwde windvanger zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken dat de parasol wegwaait, wat handig is op dagen met wat meer wind. De parasol is ook geschikt voor diverse buitenruimtes zoals een balkon, tuin, terras, zwembad en strand. Met de bijgeleverde slinger is de parasol eenvoudig te openen en sluiten en de stevige aluminium constructie en het waterproof polyester doek maken deze parasol duurzaam en bestand tegen wind en weer.

Echter zijn er wel enkele nadelen. De LifeGoods Zweefparasol heeft een vrij grote omvang en kan daarom minder geschikt zijn voor kleinere buitenruimtes. Het opzetten van de parasol kan ook enige tijd en moeite vergen en de parasol moet goed vastgemaakt worden om te voorkomen dat deze wegvliegt. Bovendien kan de parasol relatief duur zijn in vergelijking met andere soorten parasols.

Voordelen van de LifeGoods Zweefparasol

 • Ingebouwde windvanger
 • Geschikt voor meerdere buitenruimtes
 • Slinger wordt bijgeleverd
 • Gemaakt van duurzaam materiaal
 • Waterproof polyester doek
 • Bestand tegen weer en wind
 

Balkon parasol half rond model 

Als je op zoek bent naar een parasol die je op verschillende manieren kunt gebruiken, dan is deze halfronde parasol precies wat je nodig hebt. Deze parasol heeft een stevige stalen buisconstructie, een waterafstotend polyester doek. De parasol beschikt ook over en een geïntegreerde UV-bescherming. Deze parasol is zeer geschikt voor balkons en terrassen. Een ander eigenschap van deze parasol is dat het eenvoudig te monteren en te demonteren is. Dit komt  door het simpele ontwerp. Verder wordt de parasol geleverd met een handslinger, zodat je de parasol heel makkelijk en zonder veel moeite kunt openen en sluiten.

Voordelen van deze parasol zijn dat hij klein en licht is. Met deze eigenschappen is het gemakkelijker om de parasol te verplaatsen. Verder beschikt de parasol over een neutrale antraciete kleur waardoor het gemakkelijk is om de parasol te combineren met andere kleuren.

Echter, deze parasol heeft ook een aantal nadelen. Ten eerste heeft het een relatief kleine diameter, waardoor hij niet geschikt is voor grote groepen mensen. Ten tweede heeft deze parasol geen afneembare zijpanelen, waardoor hij minder flexibel is als andere parasols.

Voordelen van de Balkon parasol half rond model

 • Gemaakt van staal
 • Waterafstotend polyester doek
 • Geïntegreerde UV-bescherming
 • Eenvoudig te monteren of demonteren
 • Met handslinger
 • Neutrale antraciete kleur
 

Nawoord

Het is echter wel duidelijk dat er verschillende soorten parasol beschikbaar zijn, elk met hun eigen voordelen en nadelen. Het is belangrijk om deze zorgvuldig te overwegen voordat je een keuze maakt en te beslissen welke optie het beste past bij jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Over het algemeen hebben parasols een vaste taak. Het geven van schaduw. Ons voorkeur gaat naar de LifeGoods Zweefparasol. Deze beschikt over de beste prijs en kwaliteitsverhouding. Daarna komt VONROC Premium Zweefparasol Bardolino. Deze heeft vergelijkbare eigenschappen als de eerstgenoemde parasol, maar is een stuk duurder. Als laatste komt Balkon parasol half rond model. Deze is klein en ook relatief duur.

 

Adv. Bol.com Gardena