Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Creatief valentijnscadeau voor haar

Op 14 februari 2023 vieren we de liefde! Een mooi moment om jouw partner te verrassen met een romantisch cadeau. Je kunt natuurlijk kiezen voor een mooie bos rozen of een reep chocolade, maar je kunt ook gaan voor een valentijnscadeau waarmee je écht indruk maakt. Wij helpen je op weg! Hieronder lees je 10 creatieve valentijnscadeaus voor haar. 

1.Ga erop uit! 

Het leukste valentijnscadeau voor haar is iets wat jullie samen kunnen doen. Op deze manier maken jullie samen nieuwe herinneringen. Dat is toch het mooiste cadeau wat je kan krijgen? Peil stiekem bij je geliefde wanneer ze beschikbaar is voor een dagje uit. Als je eenmaal een datum hebt gepland, kan het brainstormen beginnen! Koop tickets voor een theatervoorstelling, ga luxe uit eten of bezoek een mooie stad in de buurt. Wil je extra uitpakken? Boek dan ook een hotelovernachtingen (of twee!) en maak er een weekendje weg van. Een weekend samen weg blijft nog jarenlang een mooie herinnering. Je kunt kiezen voor een knus huisje midden op de Veluwe, of ga naar het buitenland. Er zijn genoeg buitenlandse steden die je voor een mooi prijsje kunt bezoeken. Wat dacht je van Gent, Praag of het romantische Parijs? Verrassing gegarandeerd! 

Valentijn 2023

2.Een betekenisvol sieraad 

Een persoonlijk en creatief valentijnscadeau voor haar is altijd een goed idee! Als je dan ook nog kiest voor iets wat ze altijd bij zich kan dragen, heb je een top cadeau te pakken. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd sieraad zoals een mooie ketting, armband of paar oorbellen. Sieraden kun je persoonlijk maken door bijvoorbeeld haar of jullie voorletters erin te laten graveren. Ook kun je persoonlijke sieraden kopen op basis van geboortemaand of sterrenbeeld. Hoe origineel! Echt uitpakken? Ga dan voor een buisje met zand van jullie favoriete vakantie samen of laat de coördinaten van jullie eerste ontmoetingsplek op een armbandje graferen! Een blijvende herinnering waarvan ze voor altijd zal genieten. 

3.Creatief met bloemen 

Wat is er nou romantischer dan een bos Valentijn bloemen?! Van bloemen wordt iedereen blij. Ze worden al jarenlang bewonderd door hun prachtige uiterlijk en heerlijke geuren en kleuren! Als je aan Valentijn bloemen denkt, denk je waarschijnlijk direct aan een bos rode rozen. Niet zo gek ook, want de rode roos staat voor liefde en genegenheid. Rood is natuurlijk dé kleur van de liefde. De perfecte valentijnsbloem om jouw geliefde mee te verrassen. Heb jij jouw geliefde al een aantal jaren verrast met een bos rozen? Dan is het dit jaar tijd voor iets anders. Denk bijvoorbeeld eens aan droogbloemen. Droogbloemen zijn een duurzaam alternatief voor verse bloemen. Ze gaan namelijk jarenlang mee en verwelken niet. Je geeft dus een bos bloemen die voor eeuwig blijft bestaan, net als jullie liefde! Extra leuk: met droogbloemen kun je eindeloos blijven stylen. Ideaal als jouw geliefde graag met interieur of iets anders creatiefs bezig is.

Ben je zelf ook creatief? Ga dan voor een creatief werkje met bloemen erin. Wat dacht van je vanzelf bloemen drogen in een herbarium? Of maak een mooie tekening of schilderij met bloemen. 

4.Een "me time” box 

Natuurlijk is het een leuk valentijnscadeau voor haar om samen iets te doen. Aan de andere kant, gun je haar ook een relaxed momentje voor zichzelf. Hoe leuk als je jouw geliefde op Valentijnsdag verrast met een verwenbox: een doos vol met fijne verzorgingsproducten. Denk hierbij aan een haarmasker, fijne dagcrème of heerlijk ruikende douchefoam. Gebruik de weken voor Valentijn om te observeren welke producten ze fijn vindt; koop hier vervolgens een 2.0 variant van en verras haar! Extra uitpakken? Laat een warme badjas, deken of handdoek bedrukken met haar naam of jullie voorletters. Een heerlijk spa-momentje! 

5.Een luxe diner thuis 

Het meest speciaal is natuurlijk een creatief valentijnscadeaus voor haar met een touch van jezelf! Als je geen groot budget hebt voor een valentijnscadeau of etentje, maar haar wel echt wil verrassen, wees dan creatief! Laat zien hoe speciaal ze voor jou is door haar te verrassen met een diner voor twee aan huis. Kook een speciaal gerecht wat jullie allebei lekker vinden, of een gerecht dat haar zal doen denken aan jullie laatste vakantie samen. Liever iets bakken? Ga dan voor een luxe cheesecake taart met een likeurtje. Of maak een overheerlijke brownie en versier ‘m met een lieve tekst. Lekker dineren met kaarslicht zal haar ongetwijfeld het ultieme valentijnsgevoel bezorgen. Daarna gezellig samen op de bank een film kijken en jouw Valentijnsdag is compleet! 

6.Een prachtige (grote) plant  

Heeft jouw partner groene vingers? Verras haar dan met een plant cadeau. Een plant staat niet alleen superleuk in huis, maar geeft ook een gezellige sfeer. Ga voor een makkelijk te verzorgen Monstera of de hoge paradijsvogelplant. Liever een kleine plant voor Valentijn kopen? De tropische ananasplant of een echte hangplant geven je meteen het urban jungle gevoel. Elke keer als jouw partner de nieuwe plant water geeft, zal ze aan jou denken. Hoe romantisch! 

7.Een verwendagje 

Welke vrouw wil nou niet een dagje in de watten worden gelegd? Een ideaal creatief valentijnscadeau voor haar is dan ook een verwendagje! Een dag in het teken van jouw geliefde. Zorg dat ze de dag vrij houdt en maak voor haar een afspraak bij de kapper, schoonheidsspecialist en nagelsalon. Extra tip: reserveer aan het einde van de dag een massage voor haar (en jezelf!). Na deze dag vol verwenmomentjes voelt jouw partner zich weer helemaal opgeladen. Terwijl zij alle verwenmomenten bij langs gaat, heb jij tijd om de keuken in te duiken. Verras haar bij thuiskomst met een romantisch diner voor twee! 

8.Selfmade parfum 

Parfum geven als creatief valentijnscadeau voor haar is natuurlijk niet heel origineel. Waarschijnlijk heb je haar al eens eerder een flesje van haar favoriete parfum gegeven. Ondanks dat ze daar waarschijnlijk heel blij mee was, kun je dit jaar nog net even wat meer uitpakken met een zelfgemaakt luchtje! Geen idee hoe je daarmee moet beginnen? Een YouTube tutorial, workshop of do-it-yourself kit geeft je wat houvast. Misschien klinkt het als een grote moeite, maar zeker weten dat jouw partner blij is met dit leuke originele cadeau. Creëer een geurtje met haar favoriete bloem of denk aan populaire geuren als vanille of jasmijn. 

9.Creëer je eigen fotoboek 

Zijn jij en je partner al een tijdje samen? Geef haar dan een persoonlijk fotoboek cadeau. Dit kunnen foto’s zijn van jullie laatste vakantie samen, maar ook een gemixte verzameling van al het leuks wat jullie hebben gedaan in de afgelopen jaren of maanden. Kies voor een digitaal fotoboek of koop een leeg album en print de foto’s uit. Allebei een leuk valentijnscadeau voor haar. Hebben jullie kinderen? Je kunt het fotoboek ook in de vorm van een kinderboek maken: “het verhaal van papa en mama”. Dit romantische gebaar zal jouw geliefde erg waarderen en niet snel vergeten! 

10.Een bucketlist boek 

Waarbij je met een fotoboek terugkijkt in de tijd, kun je ook een blik op de toekomst werpen. Wat wil je nog graag met jouw partner doen? Of wat is een langgekoesterde wens van haar? Vat dit samen in een gepersonaliseerd bucketlist boek als valentijnscadeau voor haar. Leg zelf een aantal leuke to-do's vast, maar laat ook wat ruimte over voor haar eigen invulling. Dit kunnen grote dingen als een droomvakantie zijn, maar ook kleine dingen zoals ergens de zonsondergang kijken. Hoe meer leuke dingen, hoe meer leuke vooruitzichten samen.  

Hopelijk heb je genoeg inspiratie kunnen opdoen voor een valentijnscadeau voor haar. Met één van bovenstaande tien dingen weet je zeker dat jouw geliefde verrast is. Welke van de tien valentijnscadeaus ga jij kiezen? Veel geefplezier!

 
Adv. Bol.com Gardena