Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

5 euro korting op de Tuinbeurs: Tuinidee!

3 januari 2011
5 euro korting op de Tuinbeurs: Tuinidee!

24 t/m 27 februari 2011 is het weer zover. Tuinidee, het grootste en groenste evenement van Nederland in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch.

Op TuinIdee vindt u alle trends en tips voor uw tuin en het buitenleven. Voorbeeldtuinen helpen u ideeën vormen over de inrichting van uw ideale tuin. Er is zelfs een heuse KidsTuin ingericht! Tuinexpert Jurgen Smit geeft diverse demonstraties op de beurs. En verder zijn er inspirerende lezingen op het TIPplein, vindt u bijzondere planten op het Kwekersplein en kunt u vanzelfsprekend ook lekker shoppen. Heeft u geen tuin maar wel een balkon, dan is TuinIdee ook voor u interessant. Nieuw op de komende beurs is namelijk BalkonIdee, met originele voorbeelden van balkoninrichting. Ook nieuw op de beurs: KookIdee, waar u alles vindt over het relaxte buitenleven en buiten koken. Er zijn live demonstraties en er wordt heerlijk gekookt.

Voor meer informatie: www.tuinidee.nl.

Koop uw kaartjes in de online voorverkoop met € 5,- korting.