Kerstverlichting assortiment 't Tunnelke

Kerstverlichting

Bij 't Tunnelke in Weert kunt u kerstverlichting kopen om uw huis van binnen en buiten te laten schitteren deze kerst! Bij 't Tunnelke hebben ze de verschillende soorten kerstverlichting voor u opgehangen zodat u de beste keuze kunt maken voor uw eigen huis. Zoekt u LED verlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke vlamlichtjes, u vindt het bij 't Tunnelke.

Kerstverlichting kopen bij 't Tunnelke

Kerstverlichting is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of 't Tunnelke in Weert de verlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstverlichting.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van 't Tunnelke

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Limburg bij 't Tunnelke zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. 't Tunnelke in Weert helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

't Tunnelke

(1 recensie)
5 1
Witvennenweg (ongenummerd)
6002SC Weert
Limburg
Toon telefoonnummer
Tel : 0495-539466