Kerstcadeautjes assortiment 't Tunnelke

Kerstcadeautjes

Bij 't Tunnelke in Weert kunt u kerstcadeau's kopen voor uw familie en vrienden. 't Tunnelke in Weert heeft een uitgebreid assortiment van mooie en originele kerstcadeautjes denk dan bijvoorbeeld aan fotolijstjes, beelden, kaarsen, klokken en ornamenten. Vind het perfecte kerstcadeau voor uw moeder, vader, kinderen of partner bij 't Tunnelke. 

Kerstcadeau's kopen bij 't Tunnelke

Kerstcadeau's zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of 't Tunnelke in Weert de kunstbloemendeurmatten of kaarsen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in cadeau artikelen.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van 't Tunnelke

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Limburg bij 't Tunnelke zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. 't Tunnelke in Weert helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

't Tunnelke

(1 recensie)
't Tunnelke 55 1
Witvennenweg (ongenummerd)
6002SC Weert
Limburg
Toon telefoonnummer
Tel : 0495-539466