Kerstshow assortiment 't Tunnelke

Kerstshow

Bij 't Tunnelke in Weert kunt u de kerstshow bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow van 2017 bezoeken bij 't Tunnelke

't Tunnelke heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van 't Tunnelke.

Wilt u weten of 't Tunnelke in Weert de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van 't Tunnelke

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met 't Tunnelke? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over 't Tunnelke in Limburg. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van 't Tunnelke in Weert.

't Tunnelke

(1 recensie)
5 1
Witvennenweg (ongenummerd)
6002SC Weert
Limburg
Toon telefoonnummer
Tel : 0495-539466