Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Groencentrum Hoogeveen

Kerstshow

Groencentrum Hoogeveen in Hoogeveen heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Groencentrum Hoogeveen om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2022 bezoeken bij Groencentrum Hoogeveen

Groencentrum Hoogeveen heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Groencentrum Hoogeveen.

Wilt u weten of Groencentrum Hoogeveen in Hoogeveen de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Groencentrum Hoogeveen

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Groencentrum Hoogeveen? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Groencentrum Hoogeveen in Drenthe. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Groencentrum Hoogeveen in Hoogeveen.
 

Groencentrum Hoogeveen

Nijstad 11
Hoogeveen, 7909 HS

0528-251380[email protected]

Beoordeling