Vind jouw tuincentrum

Zonwering top 10

We zien de zon gelukkig steeds vaker en wat is nu leuker dan échte zomeraankopen doen? Je geniet immers extra van het fijne weer als jouw terras of balkon hier helemaal op is afgestemd. Daarom gaan we het vandaag hebben over zonwering.

Op TuincentrumOverzicht.nl kun je online de producten van diverse aanbieders vergelijken en bestellen. Daarnaast verzamelen wij recensies van tuincentra én producten. Vandaag zetten we 10 zonweringproducten op een rijtje die de hoogste beoordelingen hebben gekregen op TuincentrumOverzicht.nl.
 

1.      Solarflex parasol

Deze parasol staat helemaal bovenaan. In de kleur antraciet is deze het meest populair.  Deze polyester parasol geeft een luxe uitstraling en heeft een fijne vorm en formaat.
 

2.      Martinique parasol fuchsia

Deze vrolijke parasol met opdraaimechanisme heeft een diameter van 300 centimeter. De kantelbare bovenkant zorgt ervoor dat de schaduw altijd binnen handbereik is! Daarnaast is de kleur fuchsia natuurlijk uitstekend geschikt voor de zonnige zomerdagen!
 

3.      SenS-Line partytent Syors

Deze partytent staat als een heus tuinpaviljoen te schitteren in de tuin. Met het koepelvormige dak en de stijlvolle afwerking kom je de zomer luxe en in stijl door!
 

4.      4SO parasol Toledo

De Toledo parasol met een diameter van 300 centimeter is klassiek en stijlvol vormgegeven. Verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen is dit een echte kameleon!
 

5.      Outdoor Living Paviljoen frame Sahara

Dit Paviljoen frame Sahara is een ware finishing touch. Met dit metalen frame geef je jouw tuin nét dat beetje extra.


 

6.      SenS-Line partytent Chios

Deze luxe partytent in de kleur antraciet heeft een waterafstotend dak en is naast functioneel, ook zeer decoratief.
 

7.      Z-Wave elektrisch bediende buitenzonwering

Zonwering is meer dan alleen de artikelen die je in de tuin neer zet. Het kan natuurlijk ook gaan om elektrische buitenzonwering voor het raam. Zoals deze, in de kleur crème wit.
 

8.      Zonnezeil driehoek

Dit driehoekvormige zonnezeil is gemaakt van waterafstotend polyester. Het doek van 3.6m x 3.6m x 3.6m is crèmekleurig en eenvoudig te bevestigen met ringen. Het handige is dat je deze makkelijk kunt verplaatsen om schaduw te creëren op de juiste plek.
 

9.      Inklapbaar windscherm

Dit inklapbare terras-windscherm is ideaal om schaduw te creëren op het terras, balkon, of in de tuin. Het hoofwaardige polyester zorgt ervoor dat het doek water- en vuilafstotend is én UV- en weerbestendig. Het scherm is eenvoudig inklapbaar en tevens aan de muur te monteren.
 

10.  Complete Nesling pergola

Deze complete pergola geeft optimale schaduw direct aan huis. Naast een stijlvolle uitstraling en een mooie blikvanger, is het fijn om zeker te zijn van schaduw. Daarnaast is het een fijn verlengstuk van het huis, waar je veel zomeruren door kunt brengen.
 

Ben jij al klaar voor de zomer?