Vind jouw tuincentrum

Tuinnieuws uit tuincentrumland!

Er is weer een hoop te vieren in tuincentrumland: een prijs voor beste GroenRijk van Nederland, een nieuwe vestiging van Hornbach, een metamorfose en een jubileum voor Intratuin.

Beste GroenRijk van Nederland

GroenRijk Tilburg is niet alleen uitgeroepen tot beste GroenRijk van Nederland, ze hebben ook de Daarnah Award 2018 gewonnen. De stichting daarnah streeft ernaar zo veel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt toch een kans te geven door bedrijven te stimuleren mensen met een hersenletsel in dienst te nemen. GroenRijk Tilburg is maatschappelijk zeer betrokken in Tilburg en hebben daarom de prijs zeker verdiend. Daarnaast hebben ze ook nog de prijs voor Weber Dealer van 2018 in de wacht gesleept!

Nieuwe vestiging van Hornbach

Hornbach gaat in Apeldoorn een nieuwe vestiging bouwen. Niet iedereen was blij met het plan, waardoor het even duurde voordat de Raad van State groen licht gaf. De nieuwe bouwmarkt heeft straks meer dan 9.000 vierkante meter aan shopruimte, met bijna 5.000 vierkante meter aan tuincentrum.

Van Been ondergaat metamorfose

Van Beem gaat verder als Van Beem Buitenleven. Van Beem besloot te renoveren om meer te kunnen aansluiten op de vraag van de klanten en er een echte beleving van te maken, zo zijn ze meer aandacht gaan besteden aan tuinmeubelen en tuininrichting. Losse planten en bloemen worden niet meer verkocht. Nu kun je er terecht voor onder andere hoveniersdiensten en tuinontwerpen.

Intratuin Apeldoorn bestaat 25 jaar

Nog meer nieuws uit Gelderland: 25 jaar geleden werd Intratuin Apeldoorn geopend. Deze vestiging van Intratuin heeft in de afgelopen kwart eeuw al een aantal veranderingen doorgaan, die nog steeds blijft vernieuwen. Breng je een bezoekje?