Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Tuincentrum van de week: Tuincentrum Osdorp

Osdorp lag nog echt in de polder toen in 1960 op dezelfde locatie als het huidige tuincentrum de heer Ottenhof Sr. aan de Osdorperweg een hoveniersbedrijf startte. Ottenhof verkocht toen alleen 1-jarige planten en eigen kweek kamerplanten. Dat is bijna niet meer voor te stellen, aangezien het bedrijf nu ruim 40.000 tuinartikelen in het assortiment heeft! En dat met behoud van de sfeer en de uitstekende service van het gemoedelijke familiebedrijf. 


Meer dan bloemen en planten bij Tuincentrum Osdorp

Bij het woord ‘tuincentrum’ denken veel mensen aan alles op het gebied van planten voor binnen en buiten, maar Tuincentrum Osdorp is veel meer dan dat. Ook als u op zoek bent naar tuingereedschap, barbecues, tuinhout, bestrating, meststoffen, sfeerartikelen voor binnen en buiten, dierbenodigdheden en kerstartikelen bent u bij Tuincentrum Osdorp aan het juiste adres. Maak van uw huis en tuin een paradijs, volledig naar uw wens!

U kunt op uw gemak shoppen in de webshop van Tuincentrum Osdorp of u oriënteren en een bezoek brengen aan het tuincentrum gelegen in Amsterdam-West! 


Kerstshow Tuincentrum Osdorp 2014 met het thema Amsterdam

De woorden ‘Tuincentrum Osdorp’ en ‘legendarische kerstshow’ worden meer dan regelmatig in één adem genoemd. De kerstshow is inmiddels geopend wat betekent dat u de wondere wereld van verlichting, gezelligheid en warmte kunt binnenstappen. Het styling-team heeft weer alles uit de kast getrokken voor een Kerst als nooit tevoren. Ook in 2014 is de kerstshow weer overzichtelijk opgezet in zogenaamde sfeerkamers zodat ieder kerst-thema optimaal tot zijn recht komt. Het hoofdthema van de kerstshow is dit jaar 'Amsterdam'. Dit hoofdthema loopt als een rode draad door de gehele showroom. De kersthema’s zijn: Traditioneel, Snowy Winter, Urban Nature, Glamour Time en Pastel Dreams. De kleuren die dit jaar echt niet mogen ontbreken zijn winters wit, zilver, kerst rood, grijs en zwart. Ontdek nu zelf de magische kerstwereld bij Tuincentrum Osdorp.

Lemax: een gezellig driedimensionaal schouwspel 

Geef uw huis nog meer sfeer voor, tijdens en na de kerstdagen met de kersthuisjes van Lemax. Creëer in een handomdraai een driedimensionaal schouwspel op de tafel, vensterbank of het dressoir en verbaas uzelf en uw vrienden en familie! Op de Lemax webwinkel van Tuincentrum Osdorp www.kersthuisje.nu vindt u de grootste collectie Lemax producten in Europa tegen scherpe prijzen. Bij een besteding vanaf € 25,00 wordt uw bestelling zelfs gratis verzonden.

Het grootste Lemax Kerstdorp van Europa bij Tuincentrum Osdorp

 

 

 

 

 

 

 

Openingstijden en voordeelkaart van Tuincentrum Osdorp

Tuincentrum Osdorp wil graag iedereen de mogelijkheid geven om zich te laten inspireren door het assortiment en is daarom elke zondag geopend. In december zijn er extra koopavonden en lange koopzondagen, zodat het aanschaffen van kerstartikelen extra gemakkelijk is. Wilt u toch op andere tijden winkelen? Vraag dan een gratis voordeelkaart aan. Met de voordeelkaart kunt u profiteren van veel aanbiedingen, extra koopavonden, speciale voorverkoop en workshops. U kunt zich online aanmelden en de voordeelkaart ophalen bij uw eerstkomende bezoek aan het tuincentrum. De ruime parkeerplaatsen maken het winkelen extra gemakkelijk.

Kom langs bij Tuincentrum Osdorp

Breng nu snel een bezoek aan Tuincentrum Osdorp en laat u verwonderen door 16500 m2 huis- en tuinartikelen.

Meer van dit soort tuinartikelen ontvangen? Schrijf u dan hieronder in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke tuintips en tuinartikelen maandelijks in uw mailbox! Uiteraard kunt u ons ook volgen op Facebook, Google+ of Twitter!

Tot snel op Tuincentrum Overzicht.nl

Adv. Bol.com Gardena