Vind jouw tuincentrum

Splinternieuwe koffiecorner voor Intratuin Bredevoort

Vorige maand heeft burgemeester Stapelkamp de nieuwe koffiecorner geopend voor Intratuin Bredevoort. De warme uitstraling samen met de combinatie van natuurtinten en de geur van koffie zijn een mooie uitnodiging voor wat ontspanning tijdens het winkelen in het tuincentrum.

De koffiecorner is te vinden in de winkel, precies langs de route tussen de planten. Exact de juiste locatie om eens een pauze te nemen! Tijdens de eerste dag proefdraaien was het meteen al druk. Dat belooft veel goeds!

Een sfeervolle uitbreiding in het tuincentrum

Het team van Intratuin Bredevoort is terecht trots op de vernieuwde koffiehoek. De voorheen tien tellende zitplaatsen zijn eigenhandig omgetoverd tot een volwaardige lunchroom door Thomas de Groot, een schoonzoon van de eigenaar en tevens opvolger.

Dit is niet de eerste uitbreiding voor het tuincentrum. Vanaf 1950 is het tuincentrum gebouwd en sindsdien alleen maar gegroeid. Vanaf 2000 is het tuincentrum van de familie Heinen een Intratuin, waar je vanaf nu dus ook van een heerlijke lunch kunt genieten. De naam van de koffiecorner is 'Eten in de proeftuin'. Luxe lunchen op een sfeervol binnenterras, dat is precies wat je kunt verwachten.