Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Online tuin ontwerpen

U kunt uw balkon, terras of uw hele tuin zelf ontwerpen met gratis online programma’s. Lees ook het artikel tuin ontwerpen op tuinieren.nl voor tips om zelf aan de slag te gaan met uw tuinontwerp.

SketchUp

Van alle (gratis) programma’s voor online tuin ontwerpen is SketchUp het meest uitgebreid. Het programma is niet heel eenvoudig, maar u kunt hier wel het meest betrouwbare tuinontwerp mee maken. Daarnaast kunt u met SketchUp uw ontwerp direct met iedereen delen en om commentaar vragen. Uw ontwerp is ook in 3D te bekijken, waardoor u virtueel door uw ontworpen tuin kunt lopen.

Floorplanner

Met Floorplanner kunt u gemakkelijk een online tuin ontwerpen, mét de juiste afmetingen. U kunt één ontwerp gratis maken, uitprinten én later wijzigen. Tegen betaling kunt u meer ontwerpen maken en deze ook op hoge resolutie opslaan op uw computer. Het ontwerp is in 3D van alle kanten te bekijken en geeft dus een goede impressie van het eindresultaat. Het programma is gratis online te gebruiken, zonder het eerst te downloaden, registreren bij de website is wel verplicht.

Naast deze hulpprogramma’s inspiratie opdoen met tuinfoto’s van andere tuinen, kijk op: www.tuinieren.nl/kijktuinen
Hier kunt u ook uw eigen tuinfoto’s uploaden en delen.

Nog meer hulpprogramma’s voor het digitaal ontwerpen van uw tuin leest u in het volledige artikel op: http://www.tuinieren.nl/a/ontwerp/ontwerp-je-eigen-tuin/online-tuin-ontwerpen

Adv. Bol.com Gardena