Vind jouw tuincentrum

Net geopend: de grootste Intratuin van Nederland

Net voor Pasen is Intratuin Duiven, de grootste Intratuin van Nederland, geopend. Maar liefst 24 duizend vierkante meter telt dit tuincentrum. Nieuwste aanwinsten zijn vooral de  horeca en de grote klimtuin voor kinderen. 

Verbouwing in twee stappen

De verbouwing is in twee fases opgeleverd. IN het najaar ging de nieuw ingerichte winkel al open, samen met de grote kerstmarkt Christmas World. Alleen al deze kerstmarkt was 7.500 vierkante meter. Verder hebben alle artikelgroepen met de verbouwing een update gekregen. Zo is er naast meer ruimte voor de kerstshow, ook meer buitengroen en potterie én is de dierenafdeling twee keer zo groot. De kassen van de koude afdeling zijn vergroot en voorzien van extra luchtramen, waardoor het hele jaar door een optimaal klimaat kan worden gewaarborgd. Ook het magazijn is met 2000 vierkante meter vergroot én er zijn nieuwe parkeerplaatsen bijgekomen. 

Sfeerimpressie mega Intratuin Duiven

Bekijk de onderstaande video voor een impressie van het vernieuwde tuincentrum!

Horecagelegenheid en speelparadijs

Met een bezoek aan het tuincentrum ben je in ieder geval wel even zoet. Vandaar ook dat de horecagelegenheid uitgebreid is, om ook even tot rust te komen. Het resaurant heeft inmiddels maar liefst 1000 plaatsen en iedere hoek is ingericht in een andere stijl. 

Ook aan de kinderen is gedacht, in het grote kinderspeelparadijs, compleet met glijbanen en trampolines!

Ga jij een bezoekje wagen?