Vind jouw tuincentrum

Maak een bloempotcreatie met Romeo Sommers

Op donderdag 16 juni geeft groenstylist en trendwatcher Romeo Sommers van Green Your Day een bijzondere workshop bij Capi Europe in Tilburg, in samenwerking met het tijdschrift Margriet. Tijdens deze workshop ga je niet alleen aan de slag met een prachtige bloemencreatie, maar krijg je ook een uniek kijkje achter de schermen bij Capi Europe waar normaal niemand wordt toegelaten.

Romeo Sommers workshop bij Capi Europe

Voor zijn workshops is Romeo, bekend van onder meer het SBS6-programma De Bloemenoverval en van zijn demo’s in binnen- en buitenland, steeds op zoek naar een inspirerende omgeving. Een omgeving waar deelnemers niet alleen creatief bezig zijn maar zelf ook inspiratie kunnen opdoen. Bij Capi Europe worden duurzame bloempotten gemaakt van kunststof met de uitstraling van natuursteen onder de naam ‘Tutch!’.

Voorafgaande aan de workshop krijg je een rondleiding in de fabriek van Capi Europe om te zien hoe deze potten door robotmachines worden gemaakt. Een unieke rondleiding aangezien er normaal gesproken niemand wordt toegelaten op deze productieafdeling.

Vervolgens ga je, onder begeleiding van Romeo, aan de slag met een originele bloemencreatie in een Tutch!-bolvaas t.w.v 49,95 euro. Je mag werken met een ruim assortiment van kleurrijke planten van Florensis waarmee je al je creativiteit kwijt kunt. Romeo zal alles vertellen over de verzorging van deze planten én over hun creatieve mogelijkheden. Na afloop ga je naar huis met een botanische bloempotcreatie én de herinnering aan een gezellige dag.

Meld je aan op Green Your Day

Green Your Day is een inspiratieplatform met een grote, trouwe community. Eigenaar Romeo Sommers wil Nederland groener maken en doet dat onder meer met inspirerende filmpjes waarin hij laat zien hoe je zelf mooie dingen kunt maken met bloemen en planten. Want iedereen heeft groene vingers, is zijn stellige overtuiging.

De kosten van de workshop bedragen €32,50

Aanmelden kan via de webshop van Green Your Day
 

Het programma van donderdag 16 juni ziet er als volgt uit:

13.00 tot 13.30 uur      ontvangst met koffie/thee en gebak

13.30 tot 14.30 uur      rondleiding door de showroom en fabriek

14.30 tot 16.00 uur      workshop zomerse pot voor op het terras maken