Vind jouw tuincentrum

Lekker lang buiten

Iedere zichzelf respecterende tuinbezitter heeft of wil er een, een loungeset. Logisch ons klimaat verandert en we kunnen steeds vaker buiten zitten. Vandaar dat de tuin langzaam verandert in een tweede huiskamer vol geuren en kleuren van kuip- en tuinplanten, uiteraard ingericht met bijpassend meubilair om heerlijk in te relaxen.

De tuin is sfeervol en wonen lekker makkelijk. Stofzuigen hoeft niet en de meubels kunnen tegen een stootje. Een bezem veegt het terras snel schoon, de kussens gaan even snel in de wasmachine en met een milieuvriendelijk sopje zijn de tuinmeubels zo weer schoon. Het buitenleven is een feest.


Gelukkig is er voor iedereen passend tuinmeubilair. Liefhebbers van natuur en hout kiezen graag voor de duurzame houten tuinmeubelen en door de nieuwe generatie kussens, zitten ze heerlijk zacht. Hipper zijn de robuust ogende loungesets van sterk en fraai ‘wicker’ (kunststof riet) om lekker in weg te zakken. De kussens kunnen gewoon buiten blijven en is er een opberg probleem, dan komen de meubels in de winter toch gewoon in huis.

De romantici onder ons komen beslist aan hun trekken. Het wemelt immers van de loveseats en Fransje bistrosetjes in allerlei stijlen.
Leuk voor dat romantische ontbijtje in het weekend.
En dit alles in het kader van lekker lang genieten. Enjoy en vier vakantie in eigen tuin.