Vind jouw tuincentrum

De Oosteinde: klaar voor het tuin seizoen!

Bij het voorjaar hoort natuurlijk ook het opknappen van de tuin, het genieten van de zon en het vele buiten zijn. De extra vrije dagen bieden daarnaast ook nog eens de mogelijkheid om een tuincentrum te bezoeken in de omgeving! De Oosteinde is helemaal klaar voor het buitenseizoen, met kleurrijke zomerbloeiers, perkplanten en prachtige loungesets.

Het familiebedrijf De Oosteinde heeft 4 vestigingen in Nederland. De hoofdvestiging werd 47 jaar geleden geopend in Hillegom. De tuinkas heeft een complete metamorfose ondergaan en de planten worden daar nu strak en overzichtelijk gepresenteerd. De kas biedt volop tuininspiratie en cadeau-ideeën!

Een echte planten specialist

Niet alleen voor perkplanten en zomerbloeiers kun je bij De Oosteinde terecht. Ze hebben ook een ruim aanbod aan kamerplanten, met geweldig leuke cadeau-ideeën. De planten worden rechtstreeks ingekocht van de veiling, waardoor ze vers en van goede kwaliteit zijn. Als een echte plantenspecialist met een trouwe en betrokken groep medewerkers helpen ze je bij alle vragen en keuzes. Cadeaus worden gratis ingepakt, wat ook een fijne service is.