Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Is kunstgras de beste optie voor jou?

Hoe weet je of kunstgras de beste optie is voor jou? Vind je bijvoorbeeld tuinieren wel leuk, maar heb je de tijd er niet voor. Of heb je juist totaal geen groene vingers, maar kun je wel genieten van een prachtig gazon? Lees dan gauw verder. Wij hebben alle redenen waarom kunstgras wellicht de beste optie voor jou is op een rijtje gezet. 

Geniet van gemak

Zeker wanneer jouw gazon een redelijk oppervlakte heeft, kan het grasmaaien een behoorlijke klus zijn. Zeker tijdens de zomermaanden wanneer het gras hard groeit. Heb jij hier eigenlijk geen tijd en vooral geen zin in? Dan is kunstgras de beste optie voor jou. Het zorgt ervoor dat jij helemaal geen moeite meer hoeft te doen voor het gazon. Jouw gazon blijft alle seizoenen mooi, zonder dat je hier ook maar één vinger voor hoeft uit te steken. Geniet van gemak en kies voor kunstgras in de tuin.

Voordelig

Kunstgras is helemaal geen dure investering wanneer je bedenkt dat dit kunstmatige gazon jarenlang meegaat. Wanneer je dit omrekent in de investering in graszaad en graszoden plus de tijd die je investeert in het onderhoud, dan is kunstgras een stuk voordeliger. Je investeert één keer en kunt hier vervolgens jarenlang van genieten.

Spelende kinderen

Heb jij jonge kinderen die veel in de tuin spelen? Dan is kunstgras de beste optie. Zo hoef je niet teleurgesteld te zijn wanneer er tijdens een potje voetbal het gazon stukken gras mist of dat de trampoline het gazon verpest. Kunstgras is stevig en kan heel wat speelpartijen aan. De aanname dat kunstgras te hard is, kan ook direct uit het raam worden gegooid. De ontwikkeling van kunstgras zorgt ervoor dat vandaag de dag kunstgras niet te onderscheiden is van 'echt' gras. Dit houdt ook in dat kunstgras niet harder is. Zo hoef je niet bang te zijn voor valpartijen op het gras.

Geniet van gemak en maak een kleine investering in jouw tuin. Wil je niet meer iedere week achter de grasmachine aan hoeven lopen en moeite hoeven doen voor een mooi groen gazon? Dan is kunstgras de beste optie voor jou. Je geniet het hele jaar door van een prachtig gazon waar je geen vinger voor hoeft uit te steken!

 

Adv. Bol.com Gardena