Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Inbraak in jouw Amsterdamse woning? Jouw lokale slotenmaker houdt het tegen!

In Amsterdam kan overal worden ingebroken en de jaarlijkse cijfers liegen er dan ook vaak niet om. Inbrekers kunnen vrij brutaal zijn: ze forceren een slot van een tuinhek en doen hetzelfde met de achterdeur van je woning. ‘s Nachts of overdag: het gebeurt meestal wanneer jij niet thuis bent of nietsvermoedend ligt te slapen. Woon jij in een risicovolle buurt en wil je betere beveiliging tegen inbraak? Laat je eens adviseren door een professionele slotenmaker!

Hoe vindt inspectie door de slotenmaker plaats?

 1. Je maakt een afspraak met een lokale slotenmaker.
 2. De slotenmaker komt zo snel mogelijk langs met zijn servicewagen.
 3. De expert kijkt naar de kwaliteit van alle belangrijke sloten.
 4. Zwakke punten worden in kaart gebracht en de expert vertelt je alles over mogelijke oplossingen.
 5. De slotenmaker kan voorstellen om de sloten direct te vervangen als er tijd voor is en als hij al over alle materialen in zijn servicewagen beschikt.
 6. Ga je akkoord met vervanging van je sloten? Dan gaat de slotenmaker direct aan de slag of jullie maken samen nog even een nieuwe afspraak.

Wat kan de slotenmaker precies bieden?

Voor de slotenmaker in Amsterdam telt maar één ding: een klant die zich bovenal veilig voelt, maar ook daadwerkelijk veilig is. En met de juiste kwaliteit sloten kan dit gerealiseerd worden! Nu vinden veel inbraken plaats door ‘cilindertrekken’ of ‘kerntrekken’. De inbreker werkt het cilinder dan met specifiek gereedschap zó uit het slot. Dat lukt ze niet meer, zodra er een slot komt met een ‘antikerntrekbeslag’ ofwel een slot met drie sterren (het hoogste niveau). 

Wat kost een betere beveiliging door een ervaren slotenmaker?

De kosten voor het vervangen van sloten (voor betere exemplaren) kunnen per klant verschillen. Niet iedereen heeft namelijk dezelfde wensen en niet iedereen beschikt over een gelijk budget. Globaal komt de samenstelling van de definitieve prijs op het volgende neer:

 1. Voorrijkosten (schakel je een lokale expert in, dan blijven deze beperkt)
 2. De mate van spoed bij de opdracht
 3. Het tijdstip waarop het werk moet worden uitgevoerd 
 4. De arbeidskosten
 5. De aard van het materiaal (de te plaatsen sloten én het gereedschap)

Is er ‘s avonds laat of ‘s nachts ingebroken en moeten er met spoed nieuwe sloten komen voor iedereen weer kan gaan slapen? De vakman komt heel graag langs, maar dan geldt er wel een toeslag. Hetzelfde geldt als er gebeld wordt voor een klus in het weekend. 

Je veiliger voelen tegen inbraak? Raadpleeg nu de Amsterdamse slotenspecialist!

Hoe langer je wacht met het plaatsen van betere sloten, hoe eerder inbrekers hun entree kunnen maken. Je weet nu in het kort wat je kunt verwachten: je hoeft de expert alleen nog maar op te zoeken. Gelukkig kan dit snel en eenvoudig als je even naar Slotenprobleem Kwijt surft. Even ‘Amsterdam’ invullen in het vakje ‘woonplaats’ of ‘postcode’ en je ziet meteen het gezicht én alle gegevens van de Amsterdamse slotenmaker. Bellen of mailen voor een afspraak of meer info? Aan jou nu de keuze!