Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Groene evenementen in september

Ook in september hebben wij weer ons best gedaan om een aantal leuke groenevenementen voor u op een rij te zetten. Het corso in Zundert kunnen we wel betitelen als de knaller van de maand september!

Beleef Landleven Arnhem 05-09 t/m 07-09
Open tuin Ridderhofstad Hindersteyn Langbroek 06-09 t/m 07-09
Corso Zundert Zundert 07-09 t/m 08-09
Dutch Pumpkin Confederation St. Odiliënberg 14-09
FeelGood Garden Weekend in De Tuinen van Appeltern Appeltern 20-09 t/m 21-09
Open tuindag bij Zintuigen in Heerhugowaard Heerhugowaard 28-09

 

Drie groene evenementen in september uitgelicht

Open tuin Ridderhofstad Hindersteyn

In de provincie Utrecht ligt het kleine dorpje Langbroek. In de historische buitenplaats van één van de tien kastelen die aan de Langboekerwetering ligt zal op zaterdag 6 en zondag 7 september open tuin zijn. U kunt er rondlopen in de tuin, het park en de moestuin en zien wat de 25 vrijwilligers in de moestuin allemaal tot stand hebben gebracht. Er zijn drie monumentale kassen die een bezoek zeker waard zijn. De tuin is geopend van 10:00 tot 17:00 en uw hond kunt u beter thuislaten, deze is niet uitgenodigd. Voor meer informatie over dit groenevenement verwijzen wij u graag naar de website van Hindersteyn.

Meer informatie over Open tuin Ridderhofstad Hindersteyn vindt u hier

Corso Zundert

Al sinds 1936 strijden twintig buurtschappen tegen elkaar om de ereprijs van mooiste corsowagen in de wacht te mogen slepen. Ook in 2014 zal dit evenement weer plaatsvinden in het Noord-Brabantse Zundert en wel op zondag 7 en maandag 8 september. Voor meer informatie over dit prachtige evenement en de kaartverkoop verwijzen wij u graag naar de website van Corso Zundert.

Meer informatie over groenevenement Corso Zundert vindt u hier

FeelGood Garden Weekend in De Tuinen van Appeltern
Op zaterdag 20 en zondag 21 september komt ecotherapeut Wim Lips samen met zijn team van FeelGood Garden specialisten naar Heerhugowaard om u meer te vertellen over de positieve krachten die tuinen op uw gesteldheid kunnen hebben. In de tuin moet u zich kunnen ontspannen en intens kunnen genieten, wilt u hier meer van weten breng dan zeker een bezoek aan de prachtige tuinen van Appeltern. Meer informatie over dit groenevenement en een kortingsbon kunt u vinden op de website van Tuinen.nl.

Meer informatie over FeelGood Garden Weeekend in De Tuinen van Appeltern vindt u hier

Wilt u maandelijks een update van een paar leuke groenevenementen in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvangt deze tips samen met andere leuke tuinartikelen maandelijks in uw mailbox.

Bron: Tuinen.nl

Adv. Bol.com Gardena