Vind jouw tuincentrum

Een kwart eeuw Coppelmans!

Tuincentrum Coppelmans Deurne bestaat alweer 25 jaar! Een hoop veranderingen verder, zijn er een paar dingen die constant blijven; de klanten blijven de trends volgen én klanten blijven natuurlijk nieuwe planten kopen. 

Een kwart eeuw geleden openden Leo (62) en Hetty (54) Coppelmans officieel de deuren. Daarvoor kweekten zij perkgoed waarmee ze de markten af gingen en verkochten ze plantjes aan huis. Uiteindelijk werd dit tuincentrum Coppelmans.

Leo kreeg de liefde voor groen van thuis mee. In1964 begon zijn broer Jan met de verkoop van zelf gekweekte perkplanten. Zijn broers schoten al snel te hulp en zo bewandelden uiteindelijk alle 7 broers hetzelfde pad als ondernemer. 

Alle broers een eigen tuincentrum Coppelmans

Op verschillende locaties openen de broers een tuincentrum Coppelmans. Van Oirschot tot in Nuenen en sinds 25 jaar ook in Deurne! Wat kenmerkend is aan deze tijd is het inspelen op de trends. Ziet men een pannenkoekenplant op tv? Dan weet je zeker dat ze hier daarna om vragen in het tuincentrum. Roze bloempotten? Vroeger hoefde je er niet mee aan te komen, maar nu wel! Het aanbod aan sfeerartikelen wordt ook steeds belangrijker, in plaats van alleen planten.