Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Dít wist je nog niet over de Oost Indische kers

De Oost Indische kers kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Waarschijnlijk wist je nog niet dat deze plant in zijn geheel eetbaar is. Zowel de bloemen, het blad, als de zaden zijn te gebruiken in bijvoorbeeld een salade. In de video van vandaag legt Jurgen nog veel meer uit over deze populaire bodembedekker!

De Oost Indische kers is een eenjarige plant die je elk jaar weer opnieuw in kunt zaaien. Hij kan meters lang worden en slingert zich als een slingerplant overal omheen Nóg een belangrijk weetje is dat hij luizen aantrekt. Nu denk je misschien dat dit erg ongunstig is, maar het tegendeel is waar! Waarom? Dat legt Jurgen je uit in de onderstaande video! Net zoals het nut van deze plant voor de bodem van jouw tuin. 

De Oost-Indische kers is dus een erg veelzijdige plant! Profiteer van de voordelen voor de bodem van jouw tuin, gebruik hem in een salade én geniet van koolwitjes in de tuin! Heb jij al een Oost-Indische kers in de tuin? Via TuincentrumOverzicht,nl kun je gemakkelijk de goedkoopste aanbieder vinden zodat je zelf ook van alle voordelen kunt profiteren!