Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

De nieuwe GroenRijk webshop is live.

Nu alles voor je tuin of woonkamer aan huis laten bezorgen.
De nieuwe webshop van de franchiseformule "GroenRijk, Weet wat er leeft" maakt het nu voor iedereen mogelijk alles online te bestellen voor balkon, terras, tuin en woonkamer.

Wie nu naar de website
www.groenrijk.nl gaat, komt direct op de webshop welke naadloos is geïntegreerd met de bestaande website van GroenRijk, met alle informatie over de vestigingen. Ook zijn kennis en informatie hier terug te vinden; waaronder de Groenapotheek, Plantenencyclopedie en tips voor binnen, buiten, dieren en water. Want GroenRijk ondersteunt in het creëren van het groenleven, daar waar het nodig is. Dit doen zij door de vakmensen die bij hun werken, die van hun klanten houden en gezamelijk de beste groenwinkel willen zijn voor de klanten.

Groen aan huis
GroenRijk is een actueel nationaal gepositioneerd groenwinkel-merk, wat de franchiseformule maakt tot dé overtuigende groenaanbieder van Nederland. Door de unieke positie binnen de groenketen, kan GroenRijk op deze manier zorgen dat planten directer van kweker bij de klant worden afgeleverd voor acceptabele prijzen.

De GroenRijk webshop bundelt hierdoor, als eerste op grotere schaal, het online bestellen van planten en het aan huis laten bezorgen op wekelijks gezette tijden. Natuurlijk ook in combinatie met alle andere artikelen die je bij GroenRijk tuincentra kunt vinden. In haar afdelingen BuitenRijk zijn de tuingereedschappen, barbecues, maar ook tuinmeubelen terug te vinden. In het BinnenRijk zijn artikelen verkrijgbaar voor in huis, van kaarsen tot potterie tot kussentjes, alles om binnen sfeer te creëren. En in het DierenRijk is voor elk huisdier wat wils.

Mix-n-Match
Verder bestaat er voor het eerst de mogelijkheid om zelf combinaties te maken van planten met trendy potterie, direct te bestellen en aan huis af te laten leveren. De Mix-n-Match: een ideaal cadeau voor uzelf of voor iemand anders.

De combinaties zullen seizoensafhankelijk voor zowel binnenshuis als buitenshuis worden afgewisseld.

Adv. Bol.com Gardena