Vind jouw tuincentrum

De kracht van de madelief!

De madelief zal iedereen bekend in de oren klinken én is hartstikke populair vanwege haar schoonheid. De naam madelief bellis perennis betekent eeuwige schoonheid. Dat is niet voor niets; want de madelief is een vaste plant!

Een vaste plant!

Zijn ze binnen uitgebloeid? Zet de madelief dan gewoon lekker buiten! Omdat het een vaste plant is, groeit deze ieder jaar weer iets breder terug. Na verloop van tijd heb je dan één groot tapijt van madeliefjes!

Meer over de prachtige madeliefjes

Wil je meer weten over de mooie madelief? Bekijk dan de onderstaande video waarin Jurgen haarfijn uitlegt hoe het precies werkt én hoe je precies zo'n mooi tapijt van madeliefjes krijgt in de tuin. Welke grond is het beste geschikt en hoeveel water kun je het beste geven? Je leert het allemaal in de onderstaande video!

De kracht van de madelief!

Wist je al dat de madelief zo'n krachtige vaste plant is? En het geeft nog een prachtig gezicht ook! Voortaan laat je haar eerst vrolijk bloeien in huis en weet je dat je er daarna in de tuin nog jaren plezier van kunt hebben! Geniet van de mooie madelief!