Vind jouw tuincentrum

De kerstshows van 2017 zijn geopend!

Hoewel het misschien lijkt alsof kerst nog erg ver weg is, gaat het toch een stuk sneller dan je denkt! Voordat we weer gaan kiezen hoe we het huis en de boom dit jaar versieren, kunnen we gelukkig eindeloos inspiratie opdoen op de grote kerstshows. En dit is precies het moment om dat te doen! In de Nederlandse tuincentra is kerst namelijk al in volle gang.. YES! Tijd voor spectaculaire kerstshows, prachtige decoraties en inspiratie waar je blij van wordt!

De kerstshows van 2017

Welke kerstshow je ook bezoekt, je belandt in een prachtige kerstwereld, vol glitters, sfeer en kleur. Je krijgt meteen nieuwe ideeën voor kerstversiering en kunt een lange tijd genieten van de voorpret. De mooiste versieringen worden uitgestald op prachtige wijze, zodat je het assortiment zo goed en feestelijk mogelijk kunt bekijken. Veel tuincentra houden ook diverse kerstmarkten en andere activiteiten rondom de kerstshow, zoals presentaties en demonstraties. Een kerstshow verveelt geen moment! 

Bezoek een kerstshow bij jou in de buurt!

Ben je benieuwd naar de nieuwste kersttrends? Kun je niet wachten om de eerste kerstartikelen in huis te halen? Heb je zin in een gezellig dagje uit? Tijd voor een mooie kerstshow dus! Bekijk welke tuincentra bij u in de buurt dit jaar weer een schitterende kerstshow hebben en geniet van dit leuke uitje!